Garancialevél igénylésAz új GERARD tetőjére itt igényelheti meg az 50 éves időjárásállósági garanciát, amellyel új iPhone 15-öt nyerhet, ha értékeli tetőfedőjét és tetőfedőjét is értékes jutalmakhoz segítheti. A garancia egy 25 év, teljes időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett időszakra vonatkozik.

A GERARD Tetőcsaládnál gondosan építünk egy megbízható és jól képzett tetőfedő hálózatot, amelyet megtalál a GERARD Partnertérképén.

Javasoljuk, hogy az új tetőjét a GERARD honlapon regisztrált tetőfedővel szereltesse fel. Ellenkező esetben a GERARD Kivitelezési útmutatójához kell szigorúan ragaszkodni.

A GERARD garancia feltételeiről, korlátozásairól és érvényességéről itt olvashat.

Miután az igénylés minden szükséges jóváhagyást megkapott, a garancialevél e-mailben kerül kiküldésre**.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy nyugodtan élvezhesse otthona garantált időjárásvédelmét hosszú évtizedeken át.

Információ a végfelhasználóról:


a következő adatokat kell, hogy tartalmazza: település, utca, házszám

 

Az épület címe, ahol a GERARD tető kivitelezése történt
a következő adatokat kell, hogy tartalmazza: település, utca, házszám


Kérjük, válassza ki (legalább) a kereskedőt vagy a kivitelezőt
Ha nem találja cégét vagy tetőfedőjét, forduljon eladójához

 

 

 


  • A fájl maximális mérete 10MB

 

* Minden mező kitöltése kötelező!

IKO Metals Europe NV

**A beküldött garanciakérelem 3 illetékes szakember jóváhagyásával válik érvényessé. A jóváhagyás után e-mailben kerül kiküldésre néhány munkanapon belül.

MIELŐTT TÁVOZNA, VAN MÉG EGY KIS MEGLEPETÉSÜNK AZ ÖN SZÁMÁRA!

Tudta, hogy a GERARD garancialevelével NYERHET és SEGÍTHET?

Amint megkapta garanciaszámát, SEGÍTHET tetőfedőjének értékes jutalmakhoz jutni pozitív értékelésével, amelyet egyszerű csillagokban tud kifejezni. Továbbá, ha beleegyezett, akkor nyereményjátékunkban is részt vehet! Új iPhone 15 okostelefont nyerhet a szerencsés nyertes!

Az értékelés csupán pár percet vesz igénybe.

Amikor megküldjük a garanciaszámát e-mailben, a nyereményjátékról is további információkat küldünk, amelyen való részvétel persze opcionális.

Tehát érdemes követni minket!