GERARD® Zsindely

Ó, az az esztétikus zsindely!

A hagyományos és modern tetőszerkezetekhez egyaránt igazodó GERARD zsindelytetők korrózióálló alumínium-cink acél hozzáadásával készülnek, hogy hosszú távú védelmet biztosítsanak az otthonok számára. Vonzó megjelenésükre a kőzúzalékos bevonat nyújt garanciát. Azoknak, akik már régóta masszív szerkezetű, időjárásálló modellek után kutatnak, van egy jó hírünk: nem kell tovább böngészniük. Válasszák erre a célra a GERARD Zsindely tetőlemezeit!

Magas szintű védelem minden évszakban

Mind a felújítás, mind az építkezés során felmerülhet bennünk a kérdés: vajon hogyan, és meddig fogja majd bírni a tető? Ezeket a gondolatokat – hála a modern technológiáknak – azonnal elhessegethetjük. A GERARD termékeit több ponton rögzítjük, ezzel kiküszöbölve, hogy azok idő előtt kimozduljanak a helyükről vagy megsérüljenek, és ezáltal képtelenek legyenek megvédeni az épületeket.

Maximális teljesítmény ősszel és télen is

A Zsindely tetőlemezek a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenállnak. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a GERARD cink-alumínium teste példátlan módon korrózióálló. Az utóbbi igazán üdvös az esős időszakokban, hiszen köztudott, hogy a csapadék miatt a legtöbb tetőlemez, és annak legkisebb alkatrészei is megrongálódnak, elhasználódnak. A termékek kőzúzalékos bevonata a jég és hó ellen is kimagasló védelmet biztosít. Akár a 30 milliméteres jégesővel szemben is ellenállnak. Felületük érdessége pedig nem engedi, hogy a hó lecsússzon, ezzel balesetet vagy károkat okozva. A kőbevonatos cserepek szépsége pedig magáért beszél.

Az igényekhez igazodó színválaszték

Ahány ember, annyi tető és annyi árnyalat. Mi nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletességre, és arra, hogy ügyfeleink minden tekintetben elégedettek legyenek a kínálatunkban kapható kőszórt fém tetőcserepeinkkel. Éppen ezért vállalunk minden termékünkre 50 év garanciát. Találja meg az Önhöz legközelebb eső üzletet, és válogasson a szürke, avar, antracit, vagy éppen a naplemente fantázianévre hallgató modellek között!

 

Tudjon meg többet a GERARD Zsindely tetőlemezek tulajdonságairól lejjebb görgetve, vagy tájékozódjon kollégáinktól elérhetőségeiken!

Műszaki információ  -  GERARD® Zsindely

A GERARD a zsindely összes eredeti előnyét megtartva, de új értékekkel kiegészítve újraalkotta ezt a tetőfedési megoldást. A GERARD Zsindely könnyű, de erős és nem utolsósorban szép. Hogyan lehetséges ez? Korrózióálló alumínium-cink acéllal, a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálló GERARD rögzítőmódszerrel és a természetes kőzúzalék bevonattal. Kérjen árajánlatot, ha új házat épít vagy tetőfelújítást tervez!

GERARD® Zsindely
A cserép hossza
1320mm
A hasznos hossz
1260mm
Hasznos lejtés irányú méret
369mm
Cserépszükséglet/m²
2.15
Legkisebb tetőhajlásszög
15° (27%)
Súly/darab
3.11kg

Válassza ki kedvenc színét

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

Nem standard színek

Avar NS Avar NS
Szürkület NS Szürkület NS
Antracit NS﹡ Antracit NS﹡

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

Referenciáink
Ezzel a tetőtípussal

TERMÉKELŐNYÖK

Fekete és fehér, a szürke 50 árnyalatával, egyenes vonalakkal, egyszerű formákkal. Kedveli a modern építészeti stílust? A GERARD Zsindely mindezt korszerű tetőfedési technológiával egészíti ki, amely megadja Önnek a mai kor elvárásainak megfelelő előnyöket: könnyű, erős, teljes mértékben újrahasznosítható, ráadásul remekül néz ki. A GERARD Zsindely megadhatja Önnek álmai tetőjét. A természetes kövekből készített bevonattal kiemelheti otthona szépségét. A teljes védelmet pedig a korróziónak ellenálló alumínium-cink bevonat, valamint az orkánbiztos, 8 pontos rögzítési technológia biztosítja. Nem véletlen, hogy a garanciát 50 évre kínáljuk.

Könnyű, földrengésálló tetőlemez

Könnyű és földrengésálló


Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

tovább
Szél- és viharálló kőszórt tetőlemez

Szél és viharálló


A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

tovább
Hó- és jégálló tető

Hó és jégálló


Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

tovább
Tűzálló acél tetőfedések

Tűzálló


Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

tovább
Zajcsillapító acél tetőfedések

Zajálló


Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

tovább
Jégesőálló tetőlemezek

Jégesőálló


A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

tovább

Garancia

50 év időjárás-állósági garancia

A GERARD acéltetőcsaládhoz 25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett garanciát biztosítunk.

A helyi szabályozásoktól függően a garancia feltételei egyes országokban eltérőek lehetnek. A garancia vonatkozó feltételeiért forduljon egy helyi GERARD képviselőhöz vagy forgalmazóhoz.

50 év garancia a Gerard tetőlemezekre

GERARD® Tetőcsalád - Kivitelezési technikák: Tetőelemek és kiegészítők beépítése

Tetőfedő szakember

keresése a közelben