GERARD
Klasszikus

A kifinomult innovációt a régi világ varázsával egyesítő GERARD Klasszikus profilt olyan otthonokhoz terveztük, melyeknek merészebb, markánsabb megjelenésű tetőre van szüksége.

GERARD
Diamant

Amelyet az ember által ismert egyik legkeményebb és legtartósabb anyag, a gyémánt ihletett. 10%-kal rövidebb tetőfedési idő és 10%-kal kevesebb költség.

GERARD
Hódfarkú

Időtálló és elegáns – a GERARD Hódfarkú hullámos profiljához a mediterrán területek hagyományos terrakotta cserepei adták az ihletet.

GERARD
Milano

A GERARD Milano profil letisztult, klasszikus megjelenését a hagyományos római cserepek ihlették. Időtlen profilja markáns stílust kölcsönöz, különösen a meredek hajlásszögű tetőknek.

GERARD
Fazsindely

A GERARD Fazsindely cserepek az igazi fából készült zsindelytető kinézetét és érzetét keltik, de a 21. század elvárásainak megfelelően a GERARD legkorszerűbb technológiájának minden előnyével rendelkeznek.

GERARD
Zsindely

A modern és a tradícionálisabb építészeti stílushoz egyaránt illő GERARD Zsindely határozott karaktere egyedülálló stílust kölcsönöz tetőjének.

GERARD
Alpin

Az új Gerard tetőprofil, amelyet az alpok természetes kőpala tetői inspiráltak. A Gerard Alpin egyedülálló kombinációja a természetes és esztétikus megjelenésnek és az acél rendkívüli ellenálló képességének és elnyűhetetlen erejének.

GERARD
Eleganta

A sík felületű szögletes formavilág tökéletesen harmonizál a napjainkban hódító egyszerűségben rejlő szépség iránti vággyal. Elegancia és funkcionalitás ideális párosítása az új GERARD Eleganta tetőprofil.

Metrotile
Bond

A gyönyörű, kőzúzalékkal bevont, ALUCINK ötvözetű acéllemez kellőképpen erős és tartós a környezeti hatások tolerálásához, a biztonságos és szép otthon védelméhez.

Metrotile
Mistral

Klasszikus európai tetőket idéző forma kiegészítve a korrózióálló fém erejével, amely az extrém jégesőnek is könnyedén ellenáll. A 8-pontos-rögzítés pedig orkánbiztossá teszi otthonát.

Metrotile
Roman

Mediterrán örökzöld dizájn, amely a természetes kőzúzaléktól kapja szépségét, az alucink ötvözettől a korrózióállóságát és a jégeső elleni védelmét. Az orkánbiztos otthonról pedig a különleges rögzítési technológia gondoskodik.

tetőfedés

GERARD TARTOZÉKOK

Az én házam, az én váram.

Technológia

Tudjon meg többet arról, hogy miért egyedülálló a GERARD!

Tetőfelújítás?

A legjobb megoldás a Gerard tetőfedés!

Minden, amit tudni akart a tetőfelújításról, de félt megkérdezni. test