A piacon elérhető leghosszabb ideig tartó szavatosság

50 éves szavatosság az új, acélból készült tetőre

 

Egy tetőnek hosszú időt kell kibírnia. Igen hosszút.

Egy tető azonban költséges befektetést is jelent, így tetőre az ember nem akar költeni egynél többször az életében. Az már pénzkidobás lenne, nem igaz?

Így is van épp elég drága dolog, amit ki kell, vagy ki szeretne cserélni egy pár év elteltével, például az autóját. Na de nem a tetőt.

Inkább másra költené azt a pénzt, mondjuk nyaralásra. De nem a tetőre.

A tetőre egyszer szánja rá az ember a pénzét.

A piacon elérhető leghosszabb ideig tartó szavatosság

A GERARD Tetőcsaládnál gondosan építünk egy megbízható és jól képzett tetőfedő hálózatot, amelyet megtalál a GERARD Partnertérképén.

Javasoljuk, hogy az új tetőjét a GERARD honlapon regisztrált tetőfedővel szereltesse fel. Ellenkező esetben a GERARD Kivitelezési útmutatójához kell szigorúan ragaszkodni.

A GERARD vásárlók már online is igényelhetik tetőgaranciájukat (ide klikkelve vagy a gombra alább).

A GERARD garancia feltételeiről, korlátozásairól és érvényességéről itt olvashat a garanciamintán.

 

IGÉNYELJE GERARD GARANCIALEVELÉT

Ön egy új tetőtől az alábbi igényekre vár megoldást:

· védje meg a házamat, amíg csak élek,
· legyen tetszetős a házamon, amíg csak élek,
· lehetőleg semmilyen karbantartásra ne legyen szükség.

Ha az új tető nem képes teljesíteni a fentiek bármelyikét, akkor Ön kidobta a pénzét az ablakon. Nem kevés pénzt. Így jogosan teheti fel az alábbi kérdést:

Kapható-e olyan tető, amely minden igényemet kielégíti?

Mi tudjuk, hogy Ön mindezeket az előnyöket egyszerre megkaphatja!

A tetőfedéssel foglalkozó egyéb vállalatok csupán néhány évtizedre vállalnak szavatosságot, mi azonban 50 évre szavatoljuk Önnek ezeket az előnyöket!

 
 

 

Hogyan tud kiváló minőségű tetőt 50 évre garantálni a GERARD?

 

A GERARD tetővel legalább 50 évig minden elvárása teljesül, garantáljuk! Miért vagyunk ennyire magabiztosak?

 
 
 
Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

 

1 Tapasztalat. Elég régóta csináljuk már.

Mivel több, mint 65 éve vagyunk a tetőépítési iparban, tudjuk, mire vagyunk képesek! Több, mint 6 évtizede látjuk, hogy tetőink beváltják a hozzájuk fűzött reményeket és elvárásokat. Nem minden gyártó képes a szavatosságot ennyi tapasztalattal megtámogatni.
 
 

 

2 Védelem. Teszteltük, bízunk benne.

Még akkor is, ha a klímaváltozás okozta extrém időjárás eléri az Ön házát is. Hogyan?

Ez a GERARD EXTRÉM RÖGZÍTÉSI TECHNOLÓGIÁJÁNAK KÖSZÖNHETŐ.

Minden egyes GERARD cseréptető szegekkel 8 különböző helyen rögzíthető

 

A piacon elérhető leghosszabb ideig tartó szavatosság

Elárulunk még egy titkot: a többi tetőtípussal ellentétben a GERARD cserepeit vízszintesen lehet rögzíteni. Miért fontos ez? A tető felett fújó erős szél miatt nyomáskülönbség keletkezik a tető belső és külső felülete között. Minél erősebb a szél, annál nagyobb a nyomáskülönbség. Ennek eredményeképpen a szél „megemeli“ a tetőt, amely a függőlegesen rögzített tetőelemekre nézve katasztrofális hatású, mivel a rögzítés egyszerűen leszakad. A betonból vagy agyagból készült cserepeket például az egyes cserepek súlya tartja fent, és a cserép hátoldalán található elemek kapcsolják őket össze.

A hosszirányú fémből készült tetőelemeket kizárólag vízszintes irányból rögzítik.  A egyedülálló, vízszintes irányú rögzítési módszerünk miatt a szél által okozott nyomás nem képes megemelni a cserepeket, még a 160 km / órás vihar sem. Onnan tudjuk, hogy teszteltük a híres hurrikántesztünkkel.

 
A piacon elérhető leghosszabb ideig tartó szavatosság

3 A GERARDNÁL természetes az esztétikus megjelenés.

Minden egyes GERARD cserepet csodás természetes kőzúzalékkal vonunk be. Olyan szépek, hogy nem lehet eldönteni, agyagból/betonból vagy GERARD tetőelemekből készült tetőről van-e szó!
 
Ne aggódjon, a kőzúzalékot saját márkás GERARD SZUPERRAGASZTÓVAL rögzítettük a cseréphez, amelyet szakértőink szerényen csak GERARD alapozórétegnek hívnak. A ragasztó a cserép teljes élettartamára hozzáköti a kőgranulátumot a cserép felszínéhez. Mi a helyzet az UV-sugárzással? A természetes kőzet képes megbirkózni vele, így nem veszítik el a színüket.
 

4 Gyakorlatilag nincs szükség karbantartásra.

Látott már embereket, akik egy erős nyári vihar után az agyag- vagy betoncserepeket pótolták a tetőn? El tudja képzelni, micsoda fáradságos munka ez, ha magas épületről van szó? Nem is beszélve a költségekről. Ha GERARD tetője van, nem kell emiatt aggódnia!

Az extrém rögzítési technológiánkkal az egyes cserepek 8 szöggel rögzíthetők vízszintes irányban.

Amennyiben szeretne többet tudni a GERARD tető karbantartásáról, itt olvashat róla vagy letöltheti karbantartási útmutatónkat.

Az évek múlásával esztétikai javításra is szükség lehet, például a mohásodás miatt. Bizonyos területeken a tetőfajták (agyag, beton, fém, bitumen) mindegyike olyan körülményeknek van kitéve, amely vagy gyorsítja vagy lassítja a tetőn megtelepedő zöld növényzet elszaporodását. Az igazat megvallva ez alól a GERARD sem kivétel. Azonban kifejlesztettünk erre a problémára egy megoldást. Ha az Ön környezetére kifejezetten jellemző, hogy a tetőn elszaporodjon például a moha, pl. a nagy páratartalom vagy a közelben lévő fák miatt, akkor a GERARD RoofGuard segítségével megszabadulhat tőle. Ez egy kifejezetten a GERARD tetőkre kifejlesztett tisztítóanyag, így emiatt sem kell aggódnia!

A piacon elérhető leghosszabb ideig tartó szavatosság

Sajnos nem minden tető képes megfelelni az Ön elvárásainak vagy a GERARD standardjainak.

Lehet, hogy nem tud róla, de a hagyományos tetőfedési megoldások meglepő módon cserbenhagyhatják Önt.  Legyen körültekintő, mielőtt pénzt veszítene a tetőfedő elemek vásárlása során.

 

OLVASSA EL A KÖVETKEZŐ OKOT

 

Új GERARD tetőjére már online is igényelhet 50 éves időjárásállósági garancialevelet, amely 25 év teljes időjárásállósági, illetve további 25 év arányosan csökkentett időjárásállósági garanciából áll.

A GERARD garancia feltételeiről, korlátozásairól és érvényességéről itt olvashat.

 

IGÉNYELJE GERARD GARANCIALEVELÉT