GERARD® Hódfarkú

Az örök klasszikus

A hódfarkú tetőlemezek a legnépszerűbb modellek közé tartoznak mind idehaza, mind Európában. Ezek a termékek remekül harmonizálnak modernebb és hagyományosabb építészeti megoldásokkal, visszafogott eleganciájuknak köszönhetően pedig bármilyen miliőbe passzolnak. Erről Ön is meggyőződhet a referenciamunkákat bemutató galériában, ahonnan akár ötletet is meríthet saját otthonához. Felújít vagy építkezik? Válassza a GERARD hódfarkú termékcsaládját!

HÓDFARKÚ cserép helyett FÉM TETŐPROFIL

A hódfarkú kialakítás a hagyományos hódfarkú cserepekből lehet ismerős, a GERARD tetőlemezek azonban többet nyújtanak a régimódi megoldásoknál. A modern GERARD tetőlemezek hétszer (7!) könnyebbek, mint a tradicionális kerámiából vagy betonból készült hódfarkú cserepek, így sokkal kevésbé terhelik meg a ház szerkezetét. Pehelysúlyuknak köszönhetően ráadásul a földrengéseknek is jobban ellenállnak. Az előnyöknek ezzel pedig még koránt sincs vége: a GERARD termékek védelmet jelentenek számos egyéb időjárási extrémitástól is a jégesőtől kezdve a havon át egészen a tűzig.

A nyugodt otthon kulcsa

Amikor hazaérünk egy fárasztó nap után, elsősorban pihenni, kikapcsolódni szeretnénk. Ennek egyik fő feltétele a csend. A GERARD tetőlemezek kiemelkedő zajszigetelési képességgel rendelkeznek, így a család nyugalmát nem zavarhatja semmi. Az olyan technikai innovációk, mint a texturált kőzúzalékbevonat és a különleges zárórendszer mind azt szolgálják, hogy Önt és családját ne zavarják a külvilág és az időjárás zajai.

60 év tapasztalat, 50 év garancia

A GERARD története 1957-ben indult az Új-Zélandi Aucklandben. Az elmúlt évtizedekben a cégcsoport a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált, mely napjainkban már négy kontinensen képviselteti magát. Az „aggodalommentes” tetők megtalálhatók szerte a világon családi házakon, hoteleken, közintézményeken és irodaépületeken. Tetőlemezeinkre 50 év garanciát vállalunk, mert termékeinket generációkra tervezzük.

 

Válassza ki az Ön otthonához és ízléséhez leginkább illő hódfarkú GERARD tetőlemezt, árajánlatért pedig forduljon országos partnerhálózatunkhoz!

Műszaki információ  -  GERARD® Hódfarkú

A legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálló alapanyagok, az örökzöld formák újragondolva, mindez megbízható GERARD technológiával kombinálva, ez a Hódfarkú profil! A könnyű, de erős tető olyan időtálló esztétikai megjelenéssel bír, amelyre minden ház büszke lehet. Új tetőt keres? Szaktanácsért forduljon a legközelebbi GERARD tetőfedőhöz!

hódfarkú cserép újragondolva
A cserép hossza
1320mm
A hasznos hossz
1250mm
Hasznos lejtés irányú méret
367mm
Cserépszükséglet/m²
2.18
Legkisebb tetőhajlásszög
12° (21%)
Súly/darab
3.01kg

Válassza ki kedvenc színét

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

Standard színek

Antracit ST Antracit ST
Tölgy ST Tölgy ST
Vörös ST Vörös ST
Vörösbarna ST Vörösbarna ST

Nem standard színek

Mélyfekete NS Mélyfekete NS
Antik Firenze NS Antik Firenze NS
Firenze NS﹡ Firenze NS﹡
Ezüstszürke NS﹡ Ezüstszürke NS﹡

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

Referenciáink
Ezzel a tetőtípussal

TERMÉKELŐNYÖK

Mit nyerhet a GERARD Hódfarkú tetőfedő profillal? Ha meglátja, azonnal rájön: az örökké népszerű formát, amelyért a háztulajdonosok már generációk óta rajonganak. Nem látja talán azonban azokat az előnyöket, amelyeket a Hódfarkú tetőfedő elemek a többi GERARD profilhoz hasonlóan magukénak tudhatnak: pihekönnyű (egészen pontosan hétszer könnyebb a hagyományos agyag- és betoncserepeknél), a természetes kőbevonatának köszönhető igényes megjelenés, erős, mint az acél, végül a 8 pontos rögzítési technológiája miatt orkánbiztos. SZAVATOSSÁG? 50 év. Ez a tetőcserép még az unokáit is kiszolgálja.

Könnyű, földrengésálló tetőlemez

Könnyű és földrengésálló


Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

tovább
Szél- és viharálló kőszórt tetőlemez

Szél és viharálló


A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

tovább
Hó- és jégálló tető

Hó és jégálló


Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

tovább
Tűzálló acél tetőfedések

Tűzálló


Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

tovább
Zajcsillapító acél tetőfedések

Zajálló


Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

tovább
Jégesőálló tetőlemezek

Jégesőálló


A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

tovább

Garancia

50 év időjárás-állósági garancia

A GERARD acéltetőcsaládhoz 25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett garanciát biztosítunk.

A helyi szabályozásoktól függően a garancia feltételei egyes országokban eltérőek lehetnek. A garancia vonatkozó feltételeiért forduljon egy helyi GERARD képviselőhöz vagy forgalmazóhoz.

50 év garancia a Gerard tetőlemezekre

GERARD® Tetőcsalád - Kivitelezési technikák: Tetőelemek és kiegészítők beépítése

Tetőfedő szakember

keresése a közelben