GERARD® Diamant

Védelem a gyémánt erejével

Otthonunk folyamatosan ki van téve a természet erőinek; télen a hó, nyáron a hőség, ősszel az eső és a szél, tavasszal a jégeső tehet kárt a tetőben és a cserépben. A megfelelő védelem kialakítása nem pusztán az értékvédelem, de a család nyugalma miatt is kulcsfontosságú. Márpedig mi nyújthatna nagyobb biztonságot Önnek és családjának, mint az ember által ismert legerősebb anyag, a gyémánt? A GERARD Diamant termékcsaládot a rendkívüli tartósságáról ismert ásvány ihlette – nem fog benne csalódni Ön sem!

A költséghatékony választás

Tisztában vagyunk vele, hogy a tetőfedés költséges munkálatnak számít. A Diamant modellekkel azonban jelentős összegeket spórolhat meg, hiszen a 10%-kal nagyobb fedőképesség olcsóbb beszerzést és rövidebb felszerelési időt jelent. Ezt pedig pénztárcáján is meg fogja érezni. A kedvező árcédula természetesen nem mehet a minőség rovására a GERARD tetőlemezek kapcsán. A Diamant egyedi, kőzúzalék-bevonatú, préselt fémet alkalmazó megoldásai évtizedekig díszítik és óvják majd otthonát.

Színes felhozatal

Termékeink között vörös, smaragdzöld, kávébarna, sőt még tölgy színekben pompázókat is talál. Most kiválaszthatja, melyik árnyalat illik leginkább az otthonához, a virágoskert vagy az udvar miliőjéhez, és persze az ízléséhez. Ebben segítségére lesz a weboldalunkon található házszimulátor is. Lejjebb görgetve az App Store-ból és Google play-ből is letöltheti alkalmazásunkat, ahol 5 lépést követően teljes pompájában láthatja házát, Diamant tetőcserépbe öltöztetve.

Megkönnyítjük a döntést

Oldalunkon minden segítséget megkap, hogy meghozhassa a legjobb döntést. Letöltheti katalógusainkat, ahol még több információ várja a GERARD Diamant tetőlemezekről, ezen kívül referenciamunkáinkat is megtekintheti. Szimulátorunk segítségével pedig pontos képet kaphat, hogy mutat majd a termék az Ön ingatlanján.

Vágjon bele már ma, élvezze a gyémántszilárdságú tetőlemez előnyeit holnap!

Műszaki információ  -  GERARD® Diamant

GERARD DIAMANT A világ első kőzúzalék-bevonatú, préselt fémből készült tetőfedő elemét kifejlesztő és a globális piacot több mint 50 éve vezető GERARD Tetőcsalád egyik legsikeresebb terméke. A GERARD tetőket a világ legszélsőségesebb időjárási körülményei között tesztelik. Legyen szó új-zélandi földrengésekről, japán cunamikról, amerikai hurrikánokról, perzselő ausztráliai nyarakról, fagyasztó szibériai telekről vagy erős hóesésekről Európa legmagasabb hegyeiben, tetőink mindenhol bebizonyították, hogy a természet legszélsőségesebb erőinek is ellenállnak. A GERARD DIAMANT tető tartósságával nem csak Önt, de a következő generációkat is megvédi. A többi GERARD profilhoz képest 10%-kal nagyobb fedőképességének köszönhetően pedig pénzt és időt takarít meg Önnek a felszerelési idő és a termékköltségek csökkentésével.

GERARD® Diamant
A cserép hossza
1335mm
A hasznos hossz
1270mm
Hasznos lejtés irányú méret
398mm
Cserépszükséglet/m²
1.98
Legkisebb tetőhajlásszög
14° (25%)
Súly/darab
3.03kg

Válassza ki kedvenc színét

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

Standard színek

Antracit ST Antracit ST
Tölgy ST Tölgy ST
Vörös ST Vörös ST
Vörösbarna ST Vörösbarna ST
Firenze ST Firenze ST
Sötét szürke ST Sötét szürke ST

Nem standard színek

Burgundi NS﹡ Burgundi NS﹡
Mélyfekete NS﹡ Mélyfekete NS﹡
Smaragd-zöld NS﹡ Smaragd-zöld NS﹡
Kávébarna NS﹡ Kávébarna NS﹡
Zöld NS﹡ Zöld NS﹡
Kék NS﹡ Kék NS﹡

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

Referenciáink
Ezzel a tetőtípussal

TERMÉKELŐNYÖK

A GERARD által megálmodott, eleganciával fűszerezett hagyományos stílusú elem (majdnem) olyan erős, tartós és szép, mint egy darab csiszolt gyémánt. Vajon a Diamant képviseli az Ön számára a legjobb tetőfedési megoldást? Valószínűleg, mivel nagyobb méretéből kifolyólag ugyanazért az árért 10%-kal nagyobb területet fedhet le vele, így nem kell annyit költenie cserepekre. És ez még nem minden! A hagyományos, agyagból vagy betonból készült cserepekhez képest a Diamant tetőfedő elem súlya hetedannyi. Kőzúzalékos bevonatával sokkal szebb, mint a fémtetők hosszú paneljei és nagy valószínűséggel a legstabilabb tetőfedési megoldás a piacon, mivel 8 pontos rögzítési technológiája miatt a legerősebb viharoknak is képes ellenállni. Utoljára, de nem utolsó sorban: 50 évre szóló garanciával jár!

Könnyű, földrengésálló tetőlemez

Könnyű és földrengésálló


Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

tovább
Szél- és viharálló kőszórt tetőlemez

Szél és viharálló


A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

tovább
Hó- és jégálló tető

Hó és jégálló


Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

tovább
Tűzálló acél tetőfedések

Tűzálló


Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

tovább
Zajcsillapító acél tetőfedések

Zajálló


Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

tovább
Jégesőálló tetőlemezek

Jégesőálló


A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

tovább

Garancia

50 év időjárás-állósági garancia

A GERARD acéltetőcsaládhoz 25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett garanciát biztosítunk.

A helyi szabályozásoktól függően a garancia feltételei egyes országokban eltérőek lehetnek. A garancia vonatkozó feltételeiért forduljon egy helyi GERARD képviselőhöz vagy forgalmazóhoz.

50 év garancia a Gerard tetőlemezekre

GERARD® Tetőcsalád - Kivitelezési technikák: Tetőelemek és kiegészítők beépítése

Tetőfedő szakember

keresése a közelben