GERARD® Milano

Milano kőszórt tetőlemezek

Egyszerű, hagyományos vonalak, semmivel össze nem téveszthető megjelenés – ezek jellemzik leginkább a Milano profilokat. Ez a termékcsalád nemcsak a modern építészeti stílusoknak megfelelő házakkal harmonizál, de legalább annyira jól mutat nagyobb múlttal rendelkező, meredek hajlásszögű családi fészkek tetején is. Legyen szó építkezésről, tetőfelújításról, a GERARD markáns dizájnnal bíró termékcsaládjában megbízhat.

Korszerű megoldások

A tetőcserepekkel szemben a Milano profilok környezetbarát megoldást kínálnak a felhasználóknak: megépítésükhöz minimális mennyiségű tartókeret szükséges, emellett bármennyiszer és teljes egészükben újrahasznosíthatók anélkül, hogy az a minőségük rovására menne. Könnyűszerrel túltesznek a régi generációs tetőcserepeken: bevonatuk kőzúzalékból készül, ami kíméli a környezetet és megfelelő védelmet nyújt a szélsőséges időjárás ellen, ill. roppant esztétikus. Jöhet tél vagy nyár, eső és szél, a GERARD tetők alatt mindenki biztonságban él!

Pszt, csak csendben!

Zavarják az utcafrontról beszűrődő hangok és a szomszédból érkező zsivajok? Még az esőcseppek kopogását is tisztán hallja? A Milano kőszórt tetőlemezei az ilyen, és ezekhez hasonló problémákra is megoldást jelentenek. Kőzúzalék bevonatuknak, áramvonalas kialakításuknak és masszív zárórendszerüknek köszönhetően minimalizálják a környezeti zajokat, így Ön az év 365 napján zavartalanul hajthatja álomra a fejét otthonában.

Megannyi variáció

Ha mielőbb nekilátna az ácsmunkálatoknak, vagy szorítja az idő a tetőfelújítást illetően, érdemes már most átnéznie a márkakereskedéseinkben fellelhető színválasztékot. Az antracittól kezdve a burgundin át egészen a sötétszürkéig számtalan árnyalat közül rendelhet. Tegye le voksát az otthona stílusához passzoló Milano profilokra! Megbízható kivitelezőre is szüksége lenne? Országos partnerhálózatunkhoz számos tapasztalt szakember csatlakozott már, csak ki kell választania közülük az Önhöz legközelebbit.

 

Ha bármilyen kérdés felmerül a Milano tetőlemezeket illetően, forduljon hozzánk bizalommal!

Műszaki információ  -  GERARD® Milano

Hurrikán? Hó vagy jégeső? Még a legszélsőségesebb időjárás esetén sem kell aggódnia, ha a GERARD Milano van a feje felett! Házát különleges védelemmel látja el a GERARD ultrakönnyű tető rendszerének és az egyedülálló rögzítőrendszerének köszönhetően. A hófogók nélküli gyönyörű, mediterrán megjelenés pedig a háza esztétikai értékét fogja növelni! Érdeklődjön a legközelebbi márkakereskedőnél!

GERARD® Milano
A cserép hossza
1335mm
A hasznos hossz
1215mm
Hasznos lejtés irányú méret
369mm
Cserépszükséglet/m²
2.23
Legkisebb tetőhajlásszög
12° (21%)
Súly/darab
3.02kg

Válassza ki kedvenc színét

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

Standard színek

Antracit ST Antracit ST
Tölgy ST Tölgy ST
Firenze ST Firenze ST
Vörösbarna ST Vörösbarna ST
Vörös ST Vörös ST

Nem standard színek

Antik Firenze NS Antik Firenze NS

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

Referenciáink
Ezzel a tetőtípussal

TERMÉKELŐNYÖK

A mediterrán stílus az új fekete. Soha sem megy ki a divatból. A mediterrán stílusú tetők között azonban a GERARD Milano a titkos befutó. A többi GERARD profilhoz hasonlóan igencsak erős, a legerősebb viharoknak is ellenáll. Ez nem jellemző a hétköznapi, agyagból készült tetőcserépre, ugye? Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy ezt a tetőfedő elemet 8 különböző ponton rögzítjük a tetőhöz. Nincs az az erős szél, ami tönkretehetné háza tetejét. De a rozsda sem fog ki rajta. Az alumínium-cink bevonat megvédi a korrózió ellen ezt a csodás, természetes kőzúzalékkal bevont tetőfedő elemet. Nem kérdés, hogy 50 év szavatosságot vállalunk érte. Így az elkövetkezendő évtizedekben már semmi nem állhat az Ön útjába, hogy élvezze az igazi mediterrán dolce vitát.

Könnyű, földrengésálló tetőlemez

Könnyű és földrengésálló


Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

tovább
Szél- és viharálló kőszórt tetőlemez

Szél és viharálló


A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

tovább
Hó- és jégálló tető

Hó és jégálló


Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

tovább
Tűzálló acél tetőfedések

Tűzálló


Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

tovább
Zajcsillapító acél tetőfedések

Zajálló


Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

tovább
Jégesőálló tetőlemezek

Jégesőálló


A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

tovább

Garancia

50 év időjárás-állósági garancia

A GERARD acéltetőcsaládhoz 25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett garanciát biztosítunk.

A helyi szabályozásoktól függően a garancia feltételei egyes országokban eltérőek lehetnek. A garancia vonatkozó feltételeiért forduljon egy helyi GERARD képviselőhöz vagy forgalmazóhoz.

50 év garancia a Gerard tetőlemezekre

GERARD® Tetőcsalád - Kivitelezési technikák: Tetőelemek és kiegészítők beépítése

Tetőfedő szakember

keresése a közelben