GERARD® Fazsindely

Ez csak természetes

A GERARD Fazsindely profil bár alumínium-cink acél alapanyagú, mégis naturális megjelenésű: köszönhető ez a természetes kőzúzalék bevonatnak és a fa erezetű mintáknak.

Ellenállók és ellenállhatatlanok

Az első osztályú fazsindelyes darabokra kevesen tudnak csak nemet mondani. Remekül mutatnak mind a régebbi, mind az új építésű házak tetején. A legkisebb tetőhajlásszög ahol alkalmazhatók, az 15  ̊. Erős rögzítőrendszerrel bírnak, a szakemberek 8 ponton erősítik őket a tartókeretekre. Ön nyugodtan hátradőlhet, akár egy 160 kilométer/órás hurrikánt is túlélnek, méghozzá karcolások vagy komolyabb sérülések nélkül.

Tűz, tűz!

A környezetünket és az időjárást nem tudjuk befolyásolni. Érdemes hát jó előre felkészülni a szélkárokra, tűzesetekre is, amikor éppen tetőfedés előtt állunk. Gondolkodjunk hosszú távon! Fazsindelyes termékeink a legnagyobb viharban és lángcsóvák között is helytállnak. Számos nemzetközi teszt bizonyítja ellenállóságukat: nem szakadnak be, nehezen mozdulnak el, és az alapanyaguk sem éghető. 

Sikertörténet szerte a világon

A GERARD Fazsindely kiemelkedő minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy világszinten is az egyik legkeresettebb tetőlemeznek számít. Előszeretettel használják olyan országokban is, ahol nem ritkák az extrém időjárási helyzetek. Nem véletlenül, a Fazsindely termékcsalád ugyanis ellenáll akár egy hurrikánnak, erősebb földrengésnek vagy éppen a rendkívüli mínuszoknak. Ezt a típust egyaránt megtaláljuk az európai magashegységek zord vidékein, Ausztrália perzselő tájain vagy éppen az Egyesült Államok vad szelektől sújtott síkságain. Ha minket választ, Ön sem marad fedél nélkül, hozzon bármit is a klímaváltozás!

Nem kell messzire mennie

Akár Békéscsabán, Gyulán, Sopronban vagy Veszprémben lakik, könnyedén rátalálhat az Önhöz legközelebb eső márkakereskedésre, ahol élőben is megtekintheti a GERARD természetes termékcsaládját. Kíváncsi az általunk kínált többi modellre is? Látogasson el mielőbb partnereink valamelyikéhez!

 

Kedvező tetőcserép árakkal, barátságos kiszolgálással várjuk. Kérjen már ma ajánlatot!

Műszaki információ  -  GERARD® Fazsindely

A beton- vagy kerámiacserepeknél 7-szer könnyebb Fazsindely profil a klasszikus fazsindelyes tetőfedő anyagok modern értelmezése. Élettartamának meghosszabbítása érdekében korrózióálló, alumínium-cink acélt és a GERARD egyedi, szélsőséges időjárásnak ellenálló, erős rögzítőrendszerét alkalmazzuk. A természetes eredetű kőzúzalék és egyedülálló formája gondoskodik az esztétikus megjelenésről. Tekintse meg referenciáinkat!

GERARD® Fazsindely
A cserép hossza
1330mm
A hasznos hossz
1250mm
Hasznos lejtés irányú méret
371mm
Cserépszükséglet/m²
2.16
Legkisebb tetőhajlásszög
15° (27%)
Súly/darab
3.13kg

Válassza ki kedvenc színét

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

Standard színek

Antracit ST Antracit ST
Tölgy ST Tölgy ST

Nem standard színek

Kávébarna NS Kávébarna NS
Mélyfekete NS Mélyfekete NS
Ezüstszürke NS Ezüstszürke NS
Zöld NS Zöld NS
Őszi levél NS﹡ Őszi levél NS﹡
Smaragd-zöld NS﹡ Smaragd-zöld NS﹡
Ódon Zöld NS﹡ Ódon Zöld NS﹡
Firenze NS﹡ Firenze NS﹡
Sötét szürke NS﹡ Sötét szürke NS﹡

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

Referenciáink
Ezzel a tetőtípussal

TERMÉKELŐNYÖK

Hegyvidék, rönkház és zsindelytető. Ön is szeret vidékre menekülni a mindennapos rohanás elől? Akkor ne rontsa el ezt az élményt sérülékeny, fával borított tetővel. Vidéki nyaralója hosszan tartó megoldást érdemel, amely úgy néz ki, mintha zsindelyból készült volna, mégis ellenáll az idő vasfogának. A GERARD Fazsindely modern előnyeivel egészíti ki a klasszikus szépséget: az erős, tűzálló, újrafelhasználható acéltetőt alumínium-cink bevonat védi meg a korrózió ellen. A természetes kövekből készített bevonat hosszú évtizedekig fogja otthonát díszíteni. 50 évnyi szavatosságot adunk mindezek mellé. Addig biztos kiszolgálja Önt. Minimum.

Könnyű, földrengésálló tetőlemez

Könnyű és földrengésálló


Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

tovább
Szél- és viharálló kőszórt tetőlemez

Szél és viharálló


A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

tovább
Hó- és jégálló tető

Hó és jégálló


Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

tovább
Tűzálló acél tetőfedések

Tűzálló


Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

tovább
Zajcsillapító acél tetőfedések

Zajálló


Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

tovább
Jégesőálló tetőlemezek

Jégesőálló


A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

tovább

Garancia

50 év időjárás-állósági garancia

A GERARD acéltetőcsaládhoz 25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett garanciát biztosítunk.

A helyi szabályozásoktól függően a garancia feltételei egyes országokban eltérőek lehetnek. A garancia vonatkozó feltételeiért forduljon egy helyi GERARD képviselőhöz vagy forgalmazóhoz.

50 év garancia a Gerard tetőlemezekre

GERARD® Tetőcsalád - Kivitelezési technikák: Tetőelemek és kiegészítők beépítése

Tetőfedő szakember

keresése a közelben