Ideális tetőfelújításhoz

 

Tetőjének GERARD tetőre való cseréje igen egyszerű. Valljuk be, a tetőfelújítás egy nehéz döntés. De ha mégis úgy dönt, hogy szeretné kicseréltetni tetőjét, biztosan gyorsan, olcsón és a lehető legkevesebb hűhóval szeretné megoldani a feladatot.

 

Pontosan erre képeztük ki a Gerard tetőfedőit. A könnyű Gerard tetőrendszernek köszönhetően nincs szükség a régi tetőszerkezet megerősítésére. Bizonyos esetekben a GERARD tetőfedő elemek a meglévő cserepekre is felszerelhetők. Időt és pénzt spórolunk Önnek.

TETŐFELÚJÍTÁS KORSZERŰEN

Ingatlana tetőfedése biztonsági és kényelmi okokból felújításra szorul? Esetleg egyszerűen a régi és kevéssé esztétikus, a nagyobb viharokat már rosszul viselő tetőjét szeretné korszerűsíteni és a legszélsőségesebb időjárási körülményekkel szemben is ellenállóvá tenni? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen a Gerard tetőkkel mind a fokozott biztonságot és komfortot, mind pedig a strapabíró, időtálló és esztétikus megjelenést megkapja!

PALATETŐ FELÚJÍTÁS A GERARD PALAPROGRAMMAL

A régi, azbeszttel készült palatető az egészségre káros anyagokat tartalmaz, ezért tetőfelújítás esetén a palatető bontása, kezelése, valamint a keletkezett veszélyes hulladék elszállítása szigorú szabályokhoz kötött. A Gerard most leveszi az Ön válláról a palatető felújítással kapcsolatos terheket! Amennyiben bennünket választ a tetőfelújításhoz, a Gerard Palaprogram keretében gondoskodunk a veszélyes hulladék problémamentes és szabályos elszállításáról.

 

Tetőfedő szakember

keresése a közelben