Vélemények rólunk

Mit mondanak a háztulajdonosok és tetőfedők a GERARD tetőkről?

Oldal:
A felszerelés nem csak gyors, de nagyon precíz is volt.

A felszerelés nem csak gyors, de nagyon precíz is volt.

Rendkívül elégedett vagyok a GERARD tetőmmel! A kivitelezés nem csak gyors, de nagyon precíz is volt. Sajnos nem volt hozzánk túl kegyes az időjárás a tető felújításakor, szinte egész végig szakadt az eső. De még akkor sem tapasztaltunk semmilyen szivárgást. Azóta már „túléltünk” néhány erősebb vihart, de nagy megkönnyebbülés, hogy nem kell aggódnom amiatt, hogy a szél letép néhány cserepet. Jégeső is volt, de az sem fogott ki a GERARD tetőn. Egyszóval nem kell aggódni, ha GERARD tető van a házon!

Szilágyi Ferenc, háztulajdonos

Érd, Magyarország

Talčji Vrh faluban, ahol élek, mostantól tíz lakóházból 5 GERARD fedőtetővel lesz fedve.

Talčji Vrh faluban, ahol élek, mostantól tíz lakóházból 5 GERARD fedőtetővel lesz fedve.

Anton Brula vagyok, Szlovéniából, Črnomelj községéből. 2018. június 8-án nagy időjárási katasztrófa ért bennünket. Ököl nagyságú jégeső pusztított az otthonainkban! Ahol esett, óriási károkat hagyott maga után. A falu összes épületének tetője megsérült. Van egy házam, amelyet a legkorszerűbben fedettem. Tehát kiszellőztetett tető (ellenlécezés), tetőfólia és tetőcserép. De ez mind nem segített, és a víz behatolt a házba. Felmerült a kérdés, hogyan tovább. Persze, nem volt más megoldás, mint egy új tető. Amikor az érintett településeken autóval áthajtottam, azt tapasztaltam, hogy a hagyományos tetőfedővel fedett tető egyike sem maradt ép. Az én házamtól két pótkocsira való törmeléket vittünk el. Jött a tetőfedő, kezében egy darab GERARD tetőcserepet tartott. Kezembe vettem a tetőcserepet, kalapáccsal megütöttem, és szinte semmi nyoma nem volt az erős ütésnek. A tetőfedő elem acéllemezből készült, szép természetes kőzúzalékkal bevonva. Abban a pillanatban eldöntöttem, hogy otthonomat GERARD tetőfedővel fedetem be. Szeretném, hogy a 6 éves unokám is biztonságban éljen a tető alatt. Ebben az ítéletidőben nagyon megijedt és megdöbbent, ugyanúgy mint mindenki más. Talčji Vrh faluban, ahol élek, mostantól tíz lakóházból 5 GERARD kőszórt fémtetővel lesz fedve.

Anton Brula, háztulajdonos

Talčji Vrh, Szlovénia

A tető minden várakozásunkat felülmúlta

A tető minden várakozásunkat felülmúlta

A Rakitna Hotelt és a mellette lévő három apartmanházat is GERARD tetővel fedettük be 2010-ben. Az elégedett ügyfelek ajánlása miatt esett a választásunk a GERARD megoldására. A tető minden várakozásunkat felülmúlta. Most sincs, és úgy vélem, hogy a jövőben sem lesz semmi gondunk vele.

Meta Šimenko, a Rakitna hotel tulajdonosa és vezetője

Szlovénia

Oldal:
Tetőfedő szakember

keresése a közelben

Ajánlatkérések

Kérelem küldése

Válassza ki tetőfedőjét