Akik mindig a klasszikusra szavaznak

A GERARD Alpin termékcsalád tagjai sokakat a régi korokra emlékeztetnek, viszont ha közelebbről is szemügyre vesszük a tetőfedő elemeket, csúcstechnológiás megoldásokkal találkozhatunk. A korróziónak könnyedén ellenálló modellek alumínium-cink acél és kőzúzalék ötvözésével készülnek, így nyújtanak maximális biztonságot akár fél évszázadon át.

Ne csak a jóra, a jobbra törekedjen!

A tetőfedő termékek között keresgélve Ön mire összpontosít: hogy súlyuk könnyű legyen, hogy biztos tartással rendelkezzenek, vagy netán maximális zajállóságot nyújtsanak? Ha a GERARD modelljeit választja, ezeket mind megkaphatja. Az Alpin termékeket 8 ponton rögzítjük a tetőlécekhez, egyedülálló módon gondoskodva az otthona védelméről. Ezáltal még a legnagyobb szélben sem fognak a tetőcserepek kimozdulni a helyükről. A hagyományos kerámia vagy betoncseréphez képest a modern GERARD profilok akár hétszer (7!) is könnyebbek lehetnek, állapotfelméréstől függően pedig akár a régi tetőre is felszerelhetők. Ezen túlmenően pedig a vulkanikus kőzúzaléknak hála, meggátolják a legtöbb kívülről érkező zaj átszüremlését is. Az már csak a bónusz, hogy szépek is.

Kiegészítők a tetőfedőrendszerhez

Mi is fontosnak tartjuk a biztonságot, éppen ezért kínálunk tetőlemezeik mellé különböző tartozékokat is. Az elosztókúpok hatékony védelmet nyújtanak nagy esőzésekkor: használatukkal elkerülhető az esőcseppek szivárgása. A gépészeti átvezetők amellett, hogy organikusan illeszkednek a tető egységes megjelenésébe, fontos funkciót töltenek be: az elektromos kábelek keresztülvezetéséhez járulnak hozzá. A tetőszellőztetők pedig a házban/lakásban található vizesblokkok és párás helyiségek megfelelő szellőztetéséről gondoskodnak: folyamatos a friss levegő áramoltatása, így akár a falak későbbi penészedése is elkerülhető.

50 évig az Ön szolgálatában, sőt tovább!

Ha ezek a tulajdonságok még nem volnának elegek, a 25+25 év garancia iránt biztosan elcsábul majd. Csakúgy, mint minden termékcsaládunkra, az Alpin acéltetőkre is ennyi időjárás-állósági jótállást vállalunk: legyen szó családi házról, apartmanról, ipari épületről vagy más ingatlanról. Az ország több pontján is képviseltetjük magunkat, érdemes már ma felkeresnie márkakereskedéseink valamelyikét.

 

Forduljon hozzánk kérdéseivel, és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! 

Műszaki információ  -  GERARD® Alpin

A Alpin profil, csakúgy mint a többi GERARD forma, vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült. . Ezért vállaljuk a Alpin is az 50 év időjárásállósági garanciát. Szakmai tanácsért forduljon a legközelebbi tetőfedőhöz!

Gerard Alpin kőszórt tetőlemez – palatető felújítás korszerűen
A cserép hossza
1335mm
A hasznos hossz
1250mm
Hasznos lejtés irányú méret
368mm
Cserépszükséglet/m²
2.18
Legkisebb tetőhajlásszög
15° (27%)
Súly/darab
2.9kg

Válassza ki kedvenc színét

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

Nem standard színek

Antracit NS Antracit NS
Sötét szürke NS Sötét szürke NS

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

TERMÉKELŐNYÖK

Egy kis különlegesség kiemelheti otthonát a hétköznapi otthonok közül. A múltból merítve az inspirációt a GERARD Alpin két világ legjobb tulajdonságait ötvözi: a legkorszerűbb tetőfedési technológiát és azt a stílust, amely generációk óta kedves az emberek számára: az Alpokban annyira gyakori kőpala fedést. A modern tetőfedési technológiára vonatkozóan Önnek nem kell feladnia a szuperkönnyű cserépre, az alumínium-cink bevonattal ellátott, korróziónak ellenálló, acélból készült tetőfedő elemre és az ellenállhatatlanul vonzó kinézetre irányuló igényeit sem, amelyet a GERARD természetes, vulkanikus kövektől származó megjelenése biztosít. Ez a GERARD Alpin, egy különleges tetőfedő elem, csak Önnek tervezve.

Könnyű, földrengésálló tetőlemez

Könnyű és földrengésálló


Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

tovább
Szél- és viharálló kőszórt tetőlemez

Szél és viharálló


A hurrikánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

tovább
Hó- és jégálló tető

Hó és jégálló


Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

tovább
Tűzálló acél tetőfedések

Tűzálló


Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

tovább
Zajcsillapító acél tetőfedések

Zajálló


Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

tovább
Jégesőálló tetőlemezek

Jégesőálló


A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

tovább

Garancia

50 év időjárás-állósági garancia

A GERARD acéltetőcsaládhoz 25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett garanciát biztosítunk.

A helyi szabályozásoktól függően a garancia feltételei egyes országokban eltérőek lehetnek. A garancia vonatkozó feltételeiért forduljon egy helyi GERARD képviselőhöz vagy forgalmazóhoz.

50 év garancia a Gerard tetőlemezekre

Tekintse meg, milyen lesz a háza GERARD tetővel!

5 egyszerű lépés GERARD tetője vizualizálásához:
1. Töltsön fel egy képet a házáról
2. Egere segítségével rajzolja meg a tető körvonalát
3. Adja meg a tető méreteit
4. Válassza ki a kívánt profilt és színt
5. Készen is van! Élvezze házát GERARD tetővel!

Belépés a szimulátorba
Gerard tetőfedés szimulátor

GERARD ALPINE

Tetőfedő szakember

keresése a közelben

Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére.