TETŐCSERÉP ÁRAK VS. FÉM TETŐLEMEZ ÁRAK

TÁJÉKOZTATÓK, ÁRAK, AKCIÓK - MENNYIBE KERÜL?

Amennyiben tetőfelújítás előtt áll, vagy építkezik és a legjobb tetőfedési megoldást keresi, biztosan több szempontot is figyelembe fog venni a döntéskor. Az egyik ilyen szempont, vagyis inkább fontos kérdés nyilvánvalóan az lesz, hogy mennyibe kerülne a választott termék és a kivitelezés, hiszen az árak ismerete is szükséges ahhoz, hogy Ön felelős döntést tudjon hozni.

A hagyományos cserepeslemez árakhoz képest első pillantásra talán magasnak tűnhetnek a Gerard kőszórt tetőlemez árak, ám míg a klasszikus tetőcseréppel készült fedések pár év után vagy egy-egy nagyobb vihart követően javításra, esetenként akár jelentősebb mértékben cserére szorulnak, addig a hurrikánnak is ellenálló Gerard kővel bevont fém tetőlemezei több generációt is problémamentesen kiszolgálnak.

MIT KAP A PÉNZÉÉRT? MIT NYÚJT ÖNNEK A GERARD TETŐ?

A klasszikus tetőcserép árakhoz képest a Gerard tetőprofilok magasabb áron érhetőek el, ám jóval többet is biztosítanak Önnek, ráadásul jóval hosszabb ideig.

• Szélálló, akár egy 160 km/h-s hurrikánt is kibír.

• A hó és jég sem foghat ki rajta, a Gerard tetőfedésen még a 90 mm-es jégdarabok sem tudnak áthatolni.

• Tűzbiztonsági szempontból is jobb választás a tetőcserép helyett: acél anyaga nem éghető, speciális bevonata pedig megakadályozza a lángok terjedését.

• Földrengésállóság tekintetében is jól teljesít: A betoncserepeknél, kerámiacserepeknél 7-szer könnyebb tető a szélsőséges viszonyoknak, kisebb földrengéseknek is ellenáll.

• A fémből készült Gerard tetőcsalád termékeire 50 év garanciát biztosítunk (25 év teljes időjárásállósági, és 25 év arányosan csökkentett garanciát).

Vagyis ha hosszabb távban gondolkodik, az ár-érték viszonyt tekintve a klasszikus cserepeslemez tetőkhöz képest a Gerard tetőfedés gazdaságosabb választás, amellyel költséget takaríthat meg, és számos problémától megkímélheti magát, miközben otthonát és családját, saját magát biztonságban tudhatja évtizedeken át.

A szimulátorral néhány kattintást és a szükséges adatok megadását követően megtekintheti, hogyan nézne ki az Ön új Gerard tetője.

A kalkulátorral könnyedén kiszámolhatja, hogy mennyibe kerülne a kívánt tetőfedés kivitelezése.