Különleges tetőfedési követelmények

Különleges tetőfedési követelmények

Vannak olyan házak, amelyek eltérnek az átlagostól. Ezek különleges házak.

• Lehet, hogy a tetőjük laposabb szögben áll.

• Lehet, hogy laknak a padlástérben.

• Lehet, hogy a ház elhelyezkedése a különleges, mert a hegyekben található.

Elképzelhető, hogy az Ön háza is ilyen.
Remek! Nálunk megtalálja a hozzá illő különleges tetőt.
A lentiekben olvashatja el, hogy a GERARD mit tud ajánlani az Ön különleges tetőfedési követelményeire vonatkozóan.

Különleges tetőfedési követelmények

HANGSZIGETELT TETŐ A PADLÁSHOZ

A GERARD® cserepeket texturált, természetes kőzúzalék borítja, amely vastag akril alapozórétegbe ágyazódik be. Ez vastagságot kölcsönöz az acélrétegnek és csökkenti az eső hangját.

A jégeső kopogásának zaját is csökkenti. A panelek kis mérete és a tetőlécek soraiban található rögzítések megakadályozzák, hogy a hanghullámok a tető teljes felületén szétterjedjenek. Végül, az egymásba kapcsolódó rendszer - ahol a tetőcserepek átfedik egymást - szintén csökkenti a hang átvitelét.

De hagyjuk, hogy egy elégedett ügyfél mondhassa el, mit is gondol:

“A többi könnyű tetővel szemben a GERARD előnye az, hogy kőzúzalékos bevonata sokkal jobban véd a zajtól, nem utolsósorban pedig sokkal tetszetősebb! A zajvédelem rendkívül fontos volt számunkra, mivel a tetőtérben lakunk, és nem szerettünk volna a zajos tető miatt szenvedni. Már sokan eljöttek megnézni az új tetőnket, és mindenki csak ámult, de tényleg.”

Sebestyén Zoltán, Érd, Magyarország

Különleges tetőfedési követelmények

ALACSONY HAJLÁSSZÖGŰ TETŐ

A GERARD® cserepeket alacsony hajlásszögű tetőre is fel lehet tenni. A minimális technikai hajlásszög 16% (9°). A technikai jóváhagyáshoz azonban 21% (12°) szükséges, a modelltől függően. A tető hossza akár 20 méter is lehet.

.

A cserepek formája és a préselési technológia biztosítja a horizontális és vertikális vízzárást. A kis panelekből álló, lépcsőzetesen kapcsolódó fedéssel lehet létrehozni olyan vízzárást, amelyre az alacsony hajlásszögű tetőkön szükség van. A GERARD® fémből készült tetőfedő elemeinek széle meg van emelve, ezért azok erős szélben is tökéletesen zárnak.

Különleges tetőfedési követelmények

TETŐ A HEGYEK KÖZÖTT

Hegyvidéki területen a tetőknek teljes mértékben meg kell felelniük bizonyos kihívásoknak ahhoz, hogy teljesíteni tudják az általuk ígért biztonságot és tartósságot. A GERARD® tetőcserepek rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal.

Ez a rendszer évek óta rendelkezik a hegyvidéki tetőfedési megoldásokra vonatkozó minősítéssel, bizonyítottan ellenáll a klímának és olyan esztétikus megjelenéssel bír, mint a hegyvidéki házak tetői.

A hagyományos acéllemezekkel vagy acéllapokkal történő borításhoz képest a GERARD® tetőcserepek jelentős előnyöket tudhatnak magukénak, mivel könnyű felhelyezni őket és használatuk esetén hófogóra sincs szükség.

Stabil, megnyerő külsejükkel, természetes kőből készült bevonatukkal színüket nem veszítik el, még az UV-sugárzás hatására sem.

A kis méretű paneleket olyan helyekre is könnyen oda lehet szállítani, amelyek nehezen megközelíthetők. Egy raklapnyi GERARD® cserép 115 m2-es lefedést biztosít.

A GERARD® fémből készült tetőcserepeire nem kell hófogót helyezni.  Számtalan, hegyvidéki területen épített tető és eddig elvégzett teszt igazolta vissza, hogy ezek a tetők még erős hóterhelésnek is ellenállnak és jól teljesítenek, ha a hóréteg megtartásáról van szó, és ez igaz még nagy hajlásszögű tetők esetében is.  A kőzúzalékos bevonat granulátumai természetes hófogóként működnek.  Olvadáskor az olvadékvíz lefolyik a hó alatt, a kőgranulátumok között.  A hó úgy olvad el, hogy közben a tetőn marad, nem csúszik le róla.

 

Ha Önnek még különlegesebb háza van, olyan, amelyet itt nem említettünk meg, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőinkkel. Hiszünk abban, hogy a GERARD segítségével az Ön problémái is megoldhatók!