Tetőfelújításra könnyű és erős tető, ami nem cserepeslemez?

Kevesen tudják, hogy már 60 éve létezik egy remek alternatíva a tetőfelújításban. Ez pedig nem más, mint a GERARD kőszórt tetőlemeze. Megtartva a cserepeslemezek előnyeit, ezek a szuper-könnyű tetőprofilok akár a meglévő tetőszerkezetre is ráépíthetők.

A munkálatok megkezdése előtt az egyik első kérdés, ami fejtörést okozhat, hogy milyen alapanyagból készült tetőcserepet válasszunk? Ennek eldöntéséhez több szempontot is érdemes figyelembe venni. A kerámia vagy éppen a beton cserepek mutatósak ugyan, viszont rendkívül törékenyek, rosszul viselik a viharokat és a fagyos időt. Nem beszélve arról, hogy vajon a faszerkezet elbírja-e ezeket a nehéz héjazatokat. A könnyű és erős cserepeslemezek esetén ezzel szemben nem szükséges a régi tetőszerkezetet lebontani és újat építeni, de a festett fémtető kevésbé dekoratív, hangszigetelésük pedig kívánnivalókat hagy maga után. Olyan megoldást keres, mely szép, mint a cserép, mégis könnyű és erős, mint a cserepeslemez?

cserepeslemez helyett Gerard tetőprofil - Solymár

A harmadik út

Kevesen tudják, hogy már 60 éve létezik egy remek alternatíva a tetőfelújításban. Ez pedig nem más, mint a GERARD kőszórt tetőlemeze. Megtartva a cserepeslemezek előnyeit, ezek a szuper-könnyű tetőprofilok akár a meglévő tetőszerkezetre is ráépíthetők. A rendkívül tartós fémötvözetnek köszönhetően igazán erősek is, amit az 50 év garancia is bizonyít. Mivel a lemezt festés helyett természetes, gyönyörű kőzúzalékkal vonják be, az esztétikumról sem kell lemondanunk. Lehet, hogy már látott is GERARD kőszórt tetőlemezzel befedett házat, hiszen megszólalásig hasonlítanak kerámia társaikhoz.  Könnyen előfordulhat, hiszen már több mint 20 éve jelen van Magyarországon.

cserepeslemez hatású kőszórt tetőlemez fémből - Solymár

Gyors és gazdaságos tetőfelújítás

Milyen előnyökkel számolhat, ha a GERARD tetőfedés mellett teszi le voksát?

  • Költséghatékony, hiszen megtarthatja a jelenlegi tetőszerkezetet és az 50 éves garanciát figyelembe véve hosszú távon számolva az egyik leggazdaságosabb megoldás
  • Tartós és szép
  • A kőzúzaléknak és az egyedi átfedéses kivitelezésnek köszönhetően csendesebb, mint más könnyűsúlyú tetfőfedő megoldások
  • Extrém időjárásban is kivételes módon védi otthonát
  • Az elemenkénti 8-pontos, szöges rögzítésnek köszönhetően rendkívül masszív

Nem véletlen, hogy hat évtized alatt már négy kontinensen gyártjuk és értékesítjük gyönyörű, viharálló, könnyű tetőrendszereinket.

Válasszon cserepeslemez helyett Gerard tetőt Ön is!

További információt szeretne a GERARD Tetőcsaládról?

Hívja fel képviselőinket, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Mészáros Ede

Kereskedelmi képviselő, Nyugat-Magyarország és Budapest

M: 06 30 670 0161

E: ede.meszaros@gerardroofs.eu