A GERARD egyedülálló előnyőket kínál az új építésű épületek összes piaci szegmense számára

 

 

Forradalmian új tető az új építésű épületekre
 
Forradalmian új tető az új építésű épületekre

A GERARD fent említett előnyei az összes olyan új építésű épület esetében érvényesek, mint a

- magánházak
- szállodák
- kereskedelmi épületkomplexumok
- állami tulajdonban lévő épületek
- templomok
- kórházak
- iskolák

 

Végül még a fából épült házak esetében is, mint például ez itt, amelyet GERARD Fazsindely cseréppel fedtek le.

Forradalmian új tető az új építésű épületekre

Mi teszi versenyképes alternatívává a GERARDOT a hagyományos tetőfedési megoldásokhoz viszonyítva?


A KIS SÚLYA

A GERARD cserepek súlya a beton- vagy agyagcserepek súlyának 1/7-e. A könnyű tetőcserepek jelentős mértékben felgyorsítják a tetőfedési műveletet és jelentős összeget lehet megtakarítani a tetőszerkezeten is.

 

A TARTÓSSÁGA ÉS CSEKÉLY KARBANTARTÁSI IGÉNYE 50 ÉVEN KERESZTÜL

A klímaváltozás olyan viharokkal jár, amelyek jelentős kárt képesek tenni a tetőszerkezetben. De nem a GERARD tetőiben. Minden egyes GERARD cserepet 8 különböző helyen lehet vízszintes irányban szegekkel rögzíteni, így az akár a hurrikánnak is képes ellenállni. Öt évtizedre biztosan elfeledkezhet az állványozással és javítással járó költségekről. Garantáljuk Önnek.

 

A SZÉPSÉGE

A természetes kövekből készült bevonatnak köszönhetően Önnek nem kell lemondania az esztétikai élvezetről. Az új-zélandi kőzúzalék teszi a többi tetőhöz hasonlóan szemet gyönyörködtetővé a GERARD tetőket, azonban ez utóbbi csak a GERARDRA jellemző előnyökkel is rendelkezik.

 

A SOKOLDALÚSÁGA

A 12°-os hajlásszögű tetőn át a függőleges falakig a GERARD tetőfedő rendszerek a legegyszerűbb és a legbonyolultabb tetőformákat is jól kiegészítik. A GERARD a széles színskálájával és fedőrétegeivel szabad választást tesz lehetővé számtalan építészeti stílus esetében.

 

Forradalmian új tető az új építésű épületekre

GERARD Heritage Rossóban, alacsony hajlásszögű mediterrán tetőn

“Szenvedélyesen szeretek építeni. Az általunk épített házaknál mindig személyesen is részt veszek az építés folyamatában. Az ágazat legjobb építészeivel, tervezőivel és beszállítóival van szerencsénk együtt dolgozni. Ennek bizonyítására rengeteg díjat nyertünk már, és sok díjnyertes házunkat díszíti Gerard tető - ezekre vagyok a legbüszkébb.”

Daryl Hewitt
D J Hewitt Builders

 

Miért nem ad egy esélyt az új tetőfedési megoldásnak? A hagyományos tetőcserepekkel ellentétben elképzelhető, hogy a GERARD új ajtókat nyit meg az Ön számára.