A Gerard egyedülálló KŐBEVONATA

Minták 30 éves teszt után

Ez nem kerámiatető? Nem beton? Fém!? Hihetetlen!

A természetes kőzúzalék a gyönyörű természetből, ami természetes és ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz a GERARD acél tetőnek. Amennyiben speciális színre van szüksége, amely eltér a korlátozott választékban elérhető természetes színektől, akkor ugyanazt a természetes követ a megfelelő színű kerámiabevonattal látjuk el. 

A kerámiabevonat hőálló és fényálló pigmentekből készül, ez pedig tartós és színtartó bevonatot biztosít. A pigmenteket 900 Celsius-fokon olvasztják rá a granulátumra egy szilikát- (üveg) és agyagkötő rendszerrel. 

A mintákon látható, hogy 30 év valós körülmények között végzett tesztelés után sem vesztettek színükből. A konzisztencia és minőség biztosítása érdekében a bevonatkészítési folyamatot a GERARD saját telephelyén végzi.

A legjobb tetőfedő anyagok használatának az az előnye, hogy háza sokáig nem veszít szépségéből.

A GERARD természetes kőbevonattal ellátott tetői évtizedekig nem veszítenek szépségükből. Ezt nevezzük mi „gyönyörű testőrnek”.

Kőbevonat. 100% lefedettséggel.

Az alapbevonat egyedülálló tapadási jellemzőinek köszönhetően a GERARD tetők 100%-ban kőzúzalékkal fedettek. Tetője évtizedekig gyönyörű marad, mivel a kőbevonata tető élettartama végéig fennmarad

VIGYÁZZON!

A közvetlen versenytársak termékei nincsenek teljes mértékben lefedve kőzúzalékkal. Ezért van szükség náluk arra, hogy az alapszín megegyezzen a kőzúzalék színével.