Lehet egy tető egyszerre szép, erős és könnyű is?

A 90-es években volt egy reklám egy samponról, ami egyben kondicionáló is volt, emlékszik? Igen, a Wash & Go. Valószínűleg az első termék volt, ami a ma már széles körben elterjedt kifejezést használta a “2 az 1-ben”-t. Sampon és kondicionáló egy dobozban. Nagyszerű ötlet, nem igaz?

Lehet egy tető egyszerre szép, erős és könnyű is?

 

Felmerül a kérdés, hogy lehetséges ugyanaz a különleges kényelem és termékelőny tetőfedő termékek esetében is? Több fontos tulajdonság egy tetőcserépben?

 

  1. MINDENKI SZÉP TETŐT SZERETNE

Nem kérdés, mindenki gyönyörű tetőt szeretne a házán látni. Ezért olyan népszerűek a kerámia tetőcserepek. A betoncserepek szintén jól mutatnak. És a fém tetők? Talán nem a szépség, ami elsőre eszünkbe jut. A festett fém tetők látványa, nem arat osztatlan sikert minden esetben.

  • Tudta, hogy létezik egy különleges fém tető, ami ugyanolyan erős, de nem festett? Ez a tető természetes kőzúzalékkal van bevonva és meglepően csinos külsőt kölcsönöz a tartós, korrózióálló fémtetőnek.
  • Tudta, hogy ezek a tetők olyan mértékben hasonlítanak a szép kerámia tetőcserepekhez, hogy talán meg sem tudná mondani a különbséget a háztetőkön látva?
  • Tudta, hogy ilyen izgalmas tetőket készít a GERARD Tetőcsalád?

 

  1. MINDENKI ERŐS ÉS TARTÓS TETŐRE VÁGYIK

Egy mutatós tető értéktelen, amennyiben nem tudja megvédeni a házát. Erős és hosszútávú védelem a legfontosabb előny, amit egy tető kínálhat. Kaphatóak viszont sérülékeny cserepek is, amelyek eltörhetnek egy nagy jégesőben, elmozdíthatja őket a viharos szél. Ez előfordulhat a kerámia és beton tetőcserepekkel is. Más tetőfedő megoldások szintén csalódást okozhatnak csupán a viszontagságos időjárástól, vagy a Nap UV sugárzásától, ami károsíthat például bizonyos gyengébb minőségű bitumenes zsindely termékeket és ezáltal gyengítheti a tető védelmét. Viszont a tartós acél tetőcserepeket, amelyek korrózióállóak az alumínium-cink bevonatnak köszönhetően, nem csak az időjárás, hanem a rozsda sem tudja károsítani. Nem csoda, hogy 50 éves garanciát kínál a GERARD, ami valóban megnyugtató egy új tető vásárlása esetén.

 

  1. A KÖNNYŰ SÚLY MÁR CSAK RÁADÁS

Talán Önnek sem a könnyű súly szerepel az új-tető-kívánságlista tetején. Hacsak nem tetőfelújítás a cél. De gondolt már valaha arra, hogy mennyi pénz és fa szükséges egy erős tető megépítéséhez, ami elbírja a súlyos beton és kerámia tetőcserepeket? És azt figyelembe vette, hogy azt meg tudja spórolni egy könnyű tetővel? A GERARD tető súlya akár csupán a hetede egy nehéz agyag vagy beton tetőnek. Számoljon utána! Nem beszélve arról, hogy könnyű tetővel a kivitelezés is gyorsabb, így előbb örülhet új tetőjének.

 

Felejtsük el a 2 az 1-ben-t!
3 az 1-ben az új trend.
Bemutatja: a GERARD Tetőcsalád.