Ha klímaváltozásról van szó, akkor melyik a legoptimálisabb tetőfedési eljárás?

A tető elemeire és szerkezetére vonatkozó vásárlási döntések igencsak fontosak. A beruházás előtt minden jelentősebb és kapcsolódó információt össze kell gyűjteni. 

Ha klímaváltozásról van szó, akkor melyik a legoptimálisabb tetőfedési eljárás?

 

Ezért döntöttünk úgy a GERARDNÁL, hogy továbbra is jó tanácsokkal és ötletekkel segítjük Önt a helyes döntés meghozatalában. Minden tanácsunkat arra a több mint 60 évnyi tapasztalatra alapozzuk, amelyet a világ egyik legjobb tetőfedési megoldásának kidolgozása során gyűjtöttünk össze.

Szükség van-e a tetőcsúcs védelmére extrém időjárás esetén?

Javasoljuk, hogy ne hagyja figyelmen kívül azt a nagyobb területi egységet sem, amely az Ön házát körbeveszi. A heves esőzések, az erős szél és a jégeső egyre gyakoribb időjárási jelenségek manapság, egy tetőnek pedig évszaktól függetlenül állnia kell a sarat.

Olyan helyen épült a háza, ahol ki van téve a fent említett időjárási szélsőségeknek, például erős szélnek, heves esőzésnek vagy jeges esőnek? Ha a házának különleges védelemre van szüksége, akkor a tetőfedési anyagok és az ács- és tetőfedési munkálatok döntő szerepet játszanak ebben. Az erős szél vagy a jég könnyen lefújhatja vagy összetörheti az agyagból vagy betonból készült cserepeket.

Ha klímaváltozásról van szó, akkor melyik a legoptimálisabb tetőfedési eljárás?

 

Bár vannak kivételek, (például az IKO-zsindely), de az egyéb olcsó, gyengébb minőségű bitumenes zsindelyfajták rövid idő alatt akár az UV-sugárzástól is megrongálódhatnak.

A GERARD tetőfedő rendszert azonban úgy terveztük, hogy az ellenálljon szinte mindennek, amit a klímaváltozás hozhat otthona számára. Miért?

Ez nem marketingfogás, hanem kiváló minőségű termék és kivételes teljesítmény.

 

Lásd a lenti példákat!

  • Jégeső és a GERARD
Ha klímaváltozásról van szó, akkor melyik a legoptimálisabb tetőfedési eljárás?

 

Kilátás egy GERARD tetőről a črnomelji jégeső után

2018. június 8-án 10cm-es átmérőjű jégdarabokkal jégeső söpört végig Szlovénia délkeleti részén. A leginkább vihar sújtotta terület Črnomelj környéke volt, ahol több mint 1700 magánház és középület tetőszerkezetében esett kár. A GERARD tetők viszont bebizonyították, hogy képesek ellenállni a jégnek. Az extrém méretű jégdarabok ellenére a GERARD tetők vízállók maradtak; a tető felszíne kissé eldeformálódott, de a jég nem tudta kilyukasztani. A többi tetővel azonban nem ez történt.

A GERARD tetőben még rendkívüli jégeső során is megbízhat.

 

  • Erős szél, heves esőzések és a GERARD

A szélsőséges időjárásnak ellenálló tetőink titka az elsőrangú vízszintes rögzítési módszerben rejlik. A tetők sérülését és a beázásokat leggyakrabban az erős szél okozza. Az általunk elvégzett tesztek és ügyfeleink visszajelzései alapján a cserepenkénti 8 pontos egyedi rögzítési technika képes megvédeni és vízmentesen tartani otthonát az akár 160 km/órás hurrikánnal szemben is.

Ha klímaváltozásról van szó, akkor melyik a legoptimálisabb tetőfedési eljárás?

 

A GERARD tetőben még rendkívüli szél során is megbízhat. Megvédi családját és otthonát.

 

A rendkívüli klímaváltozás rendkívüli GERARD tetőfedési megoldást igényel.

 

A GERARD tetők előnyeiről további tudnivalót itt olvashat.