Álomtető: stílusos, antracit és viharálló

Szeretne egy elegáns, antracit tetőt, amely a legjobb védelmet nyújtja otthonának a viharok ellen?

Álomtető: stílusos, antracit és viharálló

Illusztráció: GERARD Eleganta – Álomtető a 21. századnak

 

Játék a szavakkal, de mondhatjuk, hogy a fekete az új fekete. Újra divatba jött ez a szín tetőiparban is! Tapasztalataink szerint is nagy a kereslet a fekete tetőre még azokban az országokban is, ahol hagyományosan a tető az piros.

Továbbá, minél egyszerűbb, annál jobb, ha a stílusról van szó. Ma az emberek értékelik az egyszerű formák eleganciáját.

Végül arra gondolva, hogy a megbízhatóság soha nem megy ki a divatból, hosszan tartó GERARD minőséget adtunk a fenti koktélhoz.

Így született az elegáns, antracit GERARD Eleganta, amely környezetbarát és viharálló ‘szupererejével’ valóban egy tető a mi generációnk számára.

A GERARD Tetőcsalád, a több mint 60 éve Új-Zélandon kifejlesztett könnyű, tartós és gyönyörű tetők gyártója, a klasszikus, hagyományos és mediterrán tetőfedő profilok mellett most ezt az ízig-vérig modern tetőcserepet kínálja ellenállhatatlan előnyökkel. 

A GERARD Eleganta is megkapta az egyedülálló 8 pontos rögzítési rendszert, amely ellenáll akár az orkán erejű szeleknek is. Az erős korrózióálló acél kivételes védelmet nyújt az extrém méretű jégeső ellen is. A pehelykönnyű méret és a környezetbarát alapanyagok mellett ezek a tulajdonságok kielégítik a mai legmagasabb igényeket is. Legyen felkészült a háza a klímaváltozás kiszámíthatatlan szélsőséges időjárási kihívásaira is!

Amikor meglátja (illusztráció alább) a GERARD Eleganta unikális 8-pontos-rögzítését a gyakorlatban (minden egyes tetőelem 8 különböző ponton kerül rögzítésre), akkor biztos lehet afelől, hogy biztonságos otthon fogja várni családját.

 

Álomtető: stílusos, antracit és viharálló

Gyönyörű a szemnek, aggodalommentes a szívnek. GERARD Eleganta.