6 JÓ INDOK ARRA, HOGY MIÉRT BÍZZUNK A GERARD TETŐKBEN

60 év majdnem egy egész élet. Hat évtized alatt az ember megéli az egész gyermekkorát, rengeteget tanul, felnő, családot alapít, sokat dolgozik, vannak jó és rossz napjai, és akár még az unokáival is játszhat. 2017-ben a GERARD Tetőcsalád hatvan éves lett! Több mint 60 évet fektettünk olyan tető kifejlesztésébe, amiben az emberek bármilyen időben megbízhatnak. Ez alatt a hosszú időszak alatt sikerült fejlesztenünk a termékeinket, és folyamatosan kreatív és innovatív ötletekkel álltunk elő. Így rátaláltunk arra a 6 jó indokra, hogy miért a GERARD tető a legjobb választás új tetők építésére vagy régi és elhasználódott palatetők, tetők felújítására.

Miért bízhatunk a GERARD tetőkben? Íme, a mi 6 indokunk:

  1. A GERARD biztonságos: az általunk biztosított 50 év garancia mögött több mint 60 év tapasztalata és innovációja áll.
  2. A GERARD szép: A kőzúzalékkal borított GERARD tetők nekünk sokkal jobban tetszenek, mint a festett fémtetők, és az időjárástól függetlenül évtizedeken át esztétikusak maradnak.
  3. A GERARD erős: Mivel minden egyes tetőlemezt nyolc különböző ponton rögzítünk a tetőszerkezethez, a lemezek a helyükön maradnak. Tudjuk, hogy akár a hurrikántól is megóvhatja az otthonát.
  4. A GERARD karbantartási igénye csekély: Nem kell aggódni, a fémből készült tető nem törik el és nem esik le viharban.
  5. A GERARD ideális megoldás tetők felújítására: A könnyű, nagyméretű tetőlemezekkel gyorsan és egyszerűen felújíthatjuk a tetőnket, sőt, akár a meglévő régi tetőre is ráépíthető.
  6. A GERARD pontos. Szakképzett GERARD tetőfedőink garantálják a gyors és pontos kivitelezést.

Ilyen megbízható tetőfedő termékekkel nem csoda, hogy napjainkra nagy nemzetközi családdá váltunk, és világelsők lettünk a kőzúzalék borítású fém tetőrendszerek piacán. Széles és stílusos termékkínálatunkban hétféle vonzó formájú, csodálatos színvilágban elérhető profilt ajánlunk, amelyekért – a fentiekben leírtak szerint - nem kell aggódni. Most már tudja, miért bízhat bennünk, mi viszont még mindig nem tudjuk biztosan, hogy itt szereplő információ elég meggyőző-e, de reméljük, hogy arra elég lesz, hogy többet akarjon tudni a GERARD tetőkről.