Tető 50 évre? Mire jó az?

A kutya egy életre szól, nem csak karácsonyra.

Az állatvédelmi szervezetek hosszú távú gondolkodásra bátorítják az embereket. És értjük is, hogy miért teszik ezt.

Tető 50 évre? Mire jó az?

 

A GERARD Tetőcsalád több mint 60 éve, szintén hosszú távú gondolkodásra ösztönzi az embereket, mert

a tető is egy életre szól. Nem csak egy évtizedre.

De értjük is, hogy miért fontos ez?

Az új tető jelentős befektetés, amelyre a legtöbben hosszú ideig spórolunk. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy 10 vagy 15 év után ismét ugyanannyi vagy több pénzt költsenek megint új tetőre. Nem eshetünk bele abba a hibába, hogy olcsóbbnak tűnő tetőt vásárolunk, de viszonylag rövid idő után újra kell fizetnünk a tetőért, mert nem bírta az orkán erejű szelet, nagy méretű jégesőt vagy akár még az UV-sugárzást sem. Igen, ez mind komoly kárt tehet olcsóbb tetőkben, csak kérdezze meg a tetőfedőket!

Ha védelemről van szó, a tető a ház legfontosabb eleme. Lehet eső, szél, jégeső, hó a tető megvédi otthonát a különféle időjárási hatásoktól, és gondoskodik a biztonságos hajlékról.

Ugyanakkor elengedhetetlen esztétikai eleme a ház általános megjelenésének. A jól megválasztott tetőfedő profil és szín örökzöld megjelenést kölcsönöz házának, amelyet hosszú évek után is élvezhet.

Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, lényeges a megfelelő tetőfedő anyag kiválasztása.

 

Törekedjen a hosszú távú megoldásra!

Akár új építést, akár egy régebbi ház tetőfelújítását tervezi, mindenképpen szánjon elegendő időt a tetőfedő anyag vásárlására. Ez egy kulcsbefektetés, és ha jól választ, tetője gondatlanul megvédi otthonát egész életében, de legalább 50 évig. Ez azt jelenti, hogy egész életében nincs több tetőfedési költség. Nem hangzik rosszul, igaz?

A GERARD® tetőcsalád minden olyan előnnyel rendelkezik, ami szükséges ehhez. Pehelykönnyű, szupertartós, és csodaszép. Mi a titka?

A GERARD® tetők jóval könnyebbek, mint a hagyományos tégla vagy beton tetőfedés, mivel fémből készül, Egészen különleges megjelenése pedig a természetes kőbevonatnak köszönhető. Miért bízhat meg ebben a márkában?

Más tetőfedő márkákkal ellentétben, amelyek vállalati múltjuknál hosszabb garanciát ígérnek, a GERARD ígérete nem üres szavak.

 

A GERARD Tetőcsalád több mint 60 éve gyárt tetőket.

A GERARD tudja, hogyan készítsen legalább fél évszázados tetőt, mivel az első tetői már több mint 60 évesek.

A GERARD a hosszú távú korrózióállósága miatt az alumínium-cink bevonatos acélt választja. Akár nyolcszor jobban ellenáll a korróziónak, mint a horganyzott acél cserepek. A természetes kőbevonat látható színelváltozások nélkül biztosítja a tetőfedő elemek hosszú távú ellenálló képességét, szilárdságát és tartósságát, emellett UV védelemmel is rendelkezik. A GERARD fémtető volta a kőbevonat miatt csak a mi titkunk marad.

És amikor érzi az acélt és annak erejét a házán, akkor tudni fogja, hogy akármilyen jégeső is csap le, az acél nem törik el. Amikor meglátja az egyedülálló 8 pontos rögzítési technikát (minden GERARD cserepet 8 ponton szögek rögzítenek szilárdan), akkor tudni fogja, hogy valószínűleg semmilyen szél nem veszélyezteti otthona biztonságát.

 

Tető 50 évre? Mire jó az?

 

Ha ehhez hozzáadjuk a GERARD® tetők által kínált 50 év időjárásállósági garanciát, akkor biztos lehet benne, hogy egy életre biztonságos otthona lesz, és nem kell újra tetőt cserélnie.

Gondolkodjon hosszú távon, Gondolkodjon GERARD-ban!