COVID-19 IDE VAGY ODA, ÚJ TETŐRE SZÜKSÉGE LESZ

Ha építkezik, vagy tetőfelújításban van, nem hagyhatja tető nélkül a házát.

Talán most a körülményekre való tekintettel elhalasztja ezt a beruházást, ha bizonytalanná vált a munkahelye vagy a bevételei. De előbb vagy utóbb ki kell választani a megfelelő tetőt és most lehet itt az ideje, hogy jól előkészítsük ezt a döntést.

COVID-19 IDE VAGY ODA, ÚJ TETŐRE SZÜKSÉGE LESZ

 

Mert egyszer vége lesz.

Valamilyen normális(abb) életet fogunk élni, ami talán kicsit másabb lesz, mint a koronavírus előtt. De újra utazni fogunk (talán nem olyan messzire, mint korábban)

Újra találkozni fogunk barátainkkal és rokonainkkal (talán először kisebb csoportokban, mint korábban). És újra bátran fogunk nagyobb beruházásokba fogni, mint pl. egy új tető vásárlásába.

A tetővásárlás egy komplex projekt és más kategória, mint egy farmer vásárlása. Különböző termékekről, mint pl. tetőcserepek, kiegészítők, tetőfólia, tetőszerkezet, valamint szaktudásról, kivitelezésről és magas árcéduláról kell döntenünk.

 

Nem dönthetünk csupán szín és ár/m2 alapján, amely elégtelen információ a bölcs, hosszútávú döntéshez.

Alaposan tanulmányoznunk kell a tetőfedési lehetőségeket és szükségleteinket.

Az új GERARD blog sorozatunkkal szeretnénk segíteni, hogy bölcsen választhassa ki a legmegfelelőbb új tetőjét. Mert nem akarjuk elfecsérelni a pénzünket olyan tetőkre, amely egy évtized múlva cserére szorul vagy képtelen ellenállni a klímaváltozás extrém időjárásának

Remélhetőleg, mikor újra normális(abb) életet fogunk élni, a döntéseinket is bölcsebben fogjuk hozni, a beruházásainkat alaposabb tervezés fogja megelőzni. Bízunk benne, hogy a blog sorozatunkat hasznosnak fogja ehhez találni. Jövő heti első blogunk címe:

 

A LEGJOBB TETŐTÍPUS FELÚJÍTÁSRA.

 

MARADJON VELÜNK, ÉS OLVASSA BLOGUNKAT, HOGY OKOSAN VÁLASSZA KI ÚJ TETŐJÉT!