Mi a tetőfelújítás folyamata?

  • Szüksége lesz egy tetőfedő szakértőre: Ha a Gerardhoz fordul, akkor megadjuk az Önhöz legközelebbi Gerard tetőfedő szakember elérhetőségét. Ő nem a GERARD alkalmazottja, hanem egy független alvállalkozó, akit mi képeztünk ki és a GERARD tetők felszerelésére specializálódott.

  • A tetőfedő szakember terepszemléje: A GERARD tetőfedő ellátogat Önhöz, és megvizsgálja tetőjét. Professzionális tanácsokkal látja el Önt, és az esetleges kérdéseire is választ ad. Végül pedig egy ingyenes árajánlatot ad az adott tető-újrafedési projektről.

  • Találja meg a megfelelő időpontot: Az árajánlat elfogadását követően általában egy 50%-os előleget kell adnia, majd a munkát egy megbeszélt időpontra beütemezik. (Ne feledje, hogy minden tetőfedés függ az időjárástól, így a megbeszélt dátum kis mértékben változhat!)

  • A nagy nap: A felszerelés általában egy munkahetet vesz igénybe az elejétől a végéig, és az alábbi egyértelmű és szokásos lépések alapján történik:
  1. Állványzat felállítása és a tetőszéli biztonsági intézkedések megtétele
  2. Régi tetőfedő anyag eltávolítása és elszállítása a helyszínről
  3. A tetőalszerkezet ellenőrzése, a felület előkészítése és szükség esetén az új tetőtartó keresztrudak felszerelése
  4. A tető teljes felszerelése tetőélekkel, tetőgerinccel, záróelemekkel stb. együtt (általában egy napig tart)
  5. A helyszín feltakarítása és az új tető végső vizsgálata
  • Utolsó lépés: A fennmaradó összeg kifizetése után a Gerard tetőfedő átadja a garanciatanúsítványt és a karbantartási útmutatót