Milyen tényezőket vegyek figyelembe új tető választásakor?

  • Meg kell védenie otthonát: Manapság a klímaváltozás miatt bármilyen szélsőséges időjárás előfordulhat környezetében. Tetőjének készen kell állnia a holnap klímájára. A könnyű fémtetőket úgy tervezték, hogy még hurrikán vagy földrengés esetén is biztosan tartsanak: Megnyugtató az a tény, hogy a Gerard tetőfedő rendszereket úgy tervezték, hogy mindennek ellenálljanak. Vízszintes rögzítőrendszere, amely 8 különböző ponton rögzíti az egyes cserepeket a keresztrudakra, igazi megnyugvást nyújt a lakástulajdonosok számára. Nem csoda, hogy a GERARD még a hurrikánoknak is ellen tud állni, megvédve családját és tulajdonait. Más tetőfedő rendszereknél speciális rögzítőkre és/vagy anyagokra van szükség az olyan területeken, ahol gyakori az erős szél. A földrengésveszélynek kitett területeken élők a kb. 10-szer nehezebb betoncserepes tetők helyett gyakran választják a Gerard préseltacél-tetőket fejük fölé. Ultrakönnyű és erős tetőink a 2011-ben történt új-zélandi Christchurch földrengéseknél is jól bizonyították rátermettségüket. 
  • Inkább a minőséget válassza a megengedhetőség helyett: A tető egy életre szól, és nem szeretné olyan gyorsan váltogatni, mint autóit. A piacon kaphatók olyan tetők is, amelyek mindössze 15 évet bírnak. Nem akarhat újra szembenézni a sok zűrzavarral és ismét kifizetni az összes pénzt rövid időn belül. Amikor az emberek meghallják, hogy a GERARD 50 év garanciát vállal tetőire, gyakran meglepődnek, hogy a Gerard kőbevonatú acéltetői hosszú távon gyakran olcsóbbak, mint a betoncserepes tető, ha minden szempontot számításba veszünk. Ha tengerparti vagy szeles területen lakik, az összes lehetőség közül valószínűleg a Gerard tetőt vásárolhatja meg a legkedvezőbb áron, mivel itt nincs szükség speciális anyagokra vagy rögzítőkre a legszélsőségesebb időjárásnak való ellenálláshoz. 
  • Remek megjelenés ami a végsőkig kitart: A tető sokat ad hozzá a ház teljes szépségéhez ezért érdemes olyan anyagot választani, amely évtizedek múlva is jól néz ki, emeli az utca képét és növeli az újraértékesítési értéket. A GERARD igazán egyedülálló természetes kővel borított cserepei rendkívül könnyűek, erősek, mégis olyan jól mutatnak, mint bármely agyag- vagy betontető. Többrétegű bevonatai, UV-védelmi technológiája és speciális, fényálló pigmentjei pedig kimagasló ellenállást biztosítanak a környezeti hatások miatti fakulás és elszíneződés ellen, így otthona tovább marad szép. Gerard tető választása esetén akkor sincs szükség speciális anyagokra, kiegészítő bevonatokra vagy plusz rögzítésre, ha háza tenger partján található. A tesztek kimutatták, hogy az alumínium-cink bevonatú acélból készült tetőfedő anyagok nyolcszor korrózióállóbbak, mint más acél tetőfedő termékek. 
  • Problémamentes (vagy mondjuk úgy, hogy aggódásmentes) tető: A Gerard tetők kevés karbantartást igényelnek: A Gerard kőbevonatú acéltetőin nem törnek el és nem hiányoznak cserepek egy nyári vihar után, és a téli fagy sem okoz bennük kárt. 
  • Tetőújrafedéskor gyorsan és precízen kell eljárni: A Gerard tetőket kizárólag a Gerard tapasztalt, a Gerard által szakképzett tetőfedő alvállalkozói telepíthetik a legszigorúbb szabványok szerint. Amikor Gerard tetője megérkezik a helyszínre, a csomag már mindent tartalmaz, amire szükség van. Tetőfedőink minden speciális vágó- és hajlítóberendezéssel rendelkeznek, hogy a telepítés problémamentesen, késés nélkül menjen végbe. Más típusú fémtetők esetében a telepítéshez a paneleket a helyszínen kívül kell levágni. A záróelemeket pedig addig nem lehet lemérni, amíg a tető nagy részét fel nem szerelték, amely így napokkal meghosszabbítja a telepítési időt, mivel a záróelemek is máshol készülnek.