A sík felületű szögletes formavilág tökéletesen harmonizál a napjainkban hódító egyszerűségben rejlő szépség iránti vággyal.

A sík felületű, szögletes formavilág tökéletesen harmonizál a napjainkban hódító egyszerűségben rejlő szépség iránti vággyal.

 

Kiváló időjárás- és korrózióálló tulajdonságát a 250 g/m2 cink-alumínium-magnézium ötvözetnek köszönheti, amely a legmegbízhatóbb védőréteggel látja el az acél alaplemezt. A 93,5 % cink, 3,5 % alumínium és 3 % magnézium kombinációja kivételes stabilitást és biztonságot eredményez, amely egyedülálló a fém tetőiparban. A különleges eljárással szelektált természetes kőzúzalék UV álló és rendkívül esztétikus bevonatot kölcsönöz. A kőzúzalék és a fém alaplemez között egy speciális akrilgyanta alapbevonat védi az acél alaplemezt, és biztosítja a kőzúzalék sziklaszilárd tapadását. Az akrilgyanta alapbevonatra szórt kőzúzalékot kemény bevonati technológiával vonják be, amely összetevői ásványi kötőanyagok és fényálló pigmentek. Magas hőmérsékleten keményednek, ami hosszú távú tartósságot kölcsönöz tetőinknek. A speciális kemencében való kikeményedés előtt egy utolsó átlátszó akril fedőréteget alkalmazunk a felületen. A késztermékünk 8 réteg erőteljes kombinációja, amely a bizonyítottan ellenáll a világ legmostohább időjárási körülményeinek is.

 

 

 

 

Acél specifikáció

 

A GERARD Eleganta különleges ZM250 acélból készült, amely mindkét oldalon 93,5% cink, 3,5% alumínium és 3% magnézium védőréteggel van bevonva. Ez a különleges acél minőség teszi lehetővé a formára préselést repedések nélkül, ugyanakkor elegendő merevséget biztosít, hogy megfelelő terhelést tudjon tolerálni.

Névleges Vastagság 0.50 mm
Acél minőség DX53D
Cink-alumínium- magnézium bevonat súlya 250 g/㎡
Cink-alumínium- magnézium bevonat minősége ZM250

Eleganta Technológia

Eleganta Technológia

Textúrált felület

 

A természetes kőzúzalék bevonat esztétikus külsőt kölcsönöz a tetőlemeznek és egyúttal megnöveli az UV sugárzással szembeni ellenállást is. A kőzúzalék hőálló és fényálló pigmentekkel van bevonva, ami tartós és színtartó bevonatot biztosít.

Teljes hossz 1305 mm
Hasznos hossz 1260 mm
Teljes szélesség 350 mm
Hasznos szélesség 320 mm
Minimum tetőhajlásszög 15° (27%)
Maximum tetőhajlásszög 90°
Cserép/㎡ 0.405 ㎡
Cserépszükséglet/㎡ 2.47
Súly/cserép 2.75 kg
Súly/㎡ 6.80 kg/㎡
Tetőléc távolság 320 mm

Bevonat specifikáció

 

Átlátszó akrilgyanta bevonat: A tiszta, 100% akrilgyanta bevonat gondoskodik a kőzúzalék szemcsék megkötése mellett a selyemfényű megjelenésről. A kőszórt tetőlemeznek elegáns megjelenést kölcsönöz és javítja a fizikai sérülésekkel szembeni ellenállást.

Kőzúzalék: A gondosan válogatott természetes kőzúzalék a kiváló felületi lefedettség mellet vonzó természetes megjelenést és tartós színeket biztosít.

Alapbevonat: Akrilgyanta alapú kemény, átlátszatlan réteg. Megköti a kőzúzalékot és megvédi az alatta lévő rétegeket a víz és UV sugárzás által okozott károsodásoktól.

Polyuretán védőréteg: Elsődleges feladata a korrózióvédelem és az alapbevonat maximális tapadásának biztosítása.

Polyester védőréteg: A kőszórt fémlemezek hátoldalának tartósságát növeli meg.

Eleganta Technológia

Eleganta Technológia

Rétegrend

Tetőjének láthatatlan testőre