A GERARD ellenáll a legszélsőségesebb időjárásnak is. Megnyugtatónak hangzik?

A GERARD tetőfedő rendszert úgy tervezték, hogy ellenálljon szinte mindennek, amit a klímaváltozás hozhat.

Ellenáll a szélsőséges időjárásnak (időjárás-állóság előnyei)

Különösen erős szél? Számíthat a GERARD VÉDELMÉRE!

A GERARD szélsőséges időjárásnak ellenálló tetők még akár egy 160 km/h-s hurrikánt is kibírnak!

Nézze meg legendás hurrikántesztünket. A leghevesebb viharokban is magabiztosan megvédi otthonát. Mi a titkunk?

A GERARD egyedülálló, vízszintes rögzítőrendszere.

Minden panel vízszintesen, 8 különböző ponton rögzítenek erős rögzítőkkel vagy szögekkel a tető keresztrúdjaihoz, így a szél nyíró hatása gyakorlatilag megszűnik. A legtöbb tetőtermék esetében függőleges rögzítési módszert használnak, ezért nagy szél esetén ezek felemelkedhetnek.

Kérdezze meg tetőfedőinktől, hogy javítottak-e már olyan GERARD tetőt, amelyet vihar rongált meg.

A GERARD egyedülálló, vízszintes rögzítőrendszere

Minden panel vízszintesen, 8 különböző ponton rögzítenek erős rögzítőkkel vagy szögekkel a tető keresztrúdjaihoz, így a szél nyíró hatása gyakorlatilag megszűnik. A legtöbb tetőtermék esetében függőleges rögzítési módszert használnak, ezért nagy szél esetén ezek felemelkedhetnek.

Kérdezze meg tetőfedőinktől, hogy javítottak-e már olyan GERARD tetőt, amelyet vihar rongált meg.

Ellenáll a szélsőséges időjárásnak (időjárás-állóság előnyei)

Nagy jégeső és hó? Számíthat a GERARD VÉDELMÉRE!

A Gerard tetőcserepek akár 30 mm-es jégdaraboknak is ellenállnak. A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét. Ne aggódjon, a GERARD tetőkkel biztonságban van! Tetőfedő rendszerünk ellenáll az akár 30 mm-es jégdarabokkal érkező jégesőknek is, de még a 90 mm-es jégdarabok sem tudnak áthatolni a GERARD tetőkön, így a tető időjárás-biztonsági rendszere érintetlen marad. 

Továbbá potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül. Érdes felülete nem engedi lecsúszni a havat, a helyén tartja azt, amíg természetesen és ártalmatlanul el nem olvad. A GERARD a hóterhelésnek is ellenáll, és a felület bevonata nem degradálódik, ha jégnek vagy fagynak van kitéve. 

Tél, jég és hó? A GERARD tetővel az csak a szórakozásról szól! Tetője pedig még jobban is néz ki a csúnya hófogók nélkül. 

Kérdezze meg tetőfedőinktől, hogy javítottak-e már olyan GERARD tetőt, amelyet jégeső rongált meg.

Ellenáll a szélsőséges időjárásnak (időjárás-állóság előnyei)

Tűz? Számíthat a GERARD VÉDELMÉRE!

Egy esetleges háztűz esetén jobb, ha a házat GERARD tető védi.

Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez kisebb eséllyel történik meg. A GERARD tetőfedő rendszer ellenáll a tűznek, mivel acél anyaga nem éghető és a felület bevonata megakadályozza a lángok terjedését. Minden cserepet biztonságosan, nyolc ponton rögzítenek, így kicsi az esély arra, hogy a tető összedőljön, és a cserepek nem engedik, hogy a szikrák áthatoljanak a házba. Ennek köszönhetően a GERARD tetők a legszigorúbb nemzetközi tűzteszteken is megfeleltek.

Ellenáll a szélsőséges időjárásnak (időjárás-állóság előnyei)

Földrengések? Számíthat a GERARD VÉDELMÉRE!

A beton- vagy kerámiacserepeknél 7-szer könnyebb, szélsőséges időjárásnak ellenálló tetőcserepek a kisebb földrengéseknek is ellenállnak. Több olyan eset is előfordult, ahol a nehéz tetőfedő termékek miatt összedőltek házak, azonban ugyanabban az utcában lévő, GERARD tetős házak épek maradtak vagy minimális mértékben sérültek. A meggyengült falak még megbirkóznak a könnyű tetőkkel, továbbá a vízszintes rögzítési módszernek és a szorosan egymásba kapaszkodó tetőfedő elemeknek köszönhetően a tető rendkívül erős marad.

Mr. G
AZ ÖN TETŐFEDŐ SZAKÉRTŐJE

Szeretne többet megtudni? Kérdezze Mr. G-t! Jó szórakozást!