1957

2013_picture

Boldog születésnapot Gerard®!

Új-Zélandon Lou Fisher kifejleszti a világ első, kőzúzalék bevonatú, préselt acéllemezből készült tetőfedő termékét, a Gerard® prototípusát. Ezzel egy új iparág született.

2009

2009_picture

Európai gyártóüzem Magyarországon

Gerard®, az iparág úttörője immáron Európában is eggyel magasabbra helyezi a mércét.

2010

2010_picture

Milano – az új profil

A Földközi-tenger térsége páratlan az egész világon! A Gerard® új profilja, a Milano a Mediterráneum örök szépsége előtt tiszteleg.

2011

2011_picture

Elindul az új-zélandi honlapot felváltó európai honlapunk

Új-Zéland, az Egyesült Államok és Ázsia után a Gerard a virtuális világban is megveti a lábát a negyedik kontinensen!

2012

2012_picture

Kőzúzalék-keverő gyártósor telepítése

Mi a kedvenc színe? Nálunk biztosan megtalálja, hiszen már számtalan színárnyalatban tudjuk a kőzúzalékainkat „házilag” kikeverni.

2013

2013p2_picture

Új profil: Diamant / Új szín: Burgundi

Miért a Gerard®Diamant formája a tetőfelújítás bajnoka? A válasz egyszerű: 10%-al nagyobb fedés, 10%-al alacsonyabb költség. Új színünk, a Burgundi a vörösbor eleganciájával öltözteti fel az európai tetőket!

2014

2014_picture

Oktatási központ

A piacon egyedülálló 50 éves garanciánk egyik kulcsa a hibátlan kivitelezés. Oktatási központunkban a Gerard® hivatalos tetőfedőinek jelenlegi és következő generációit képezzük ki!

2015

2015p2_picture

Micsoda év! Tetőfedők hűségprogramja, tetőkonfigurátor, tetőkalkulátor, és végül, de nem utolsó sorban új termékek és színek

Ügyfélszolgálat szempontjából ez az év nem egyszerűen jó, hanem fantasztikus! Az elérhetővé vált tetőkonfigurátorral ügyfeleink megtekinthetik, hogy nézne ki az új Gerard® tetőjük, a tetőkalkulátorral pedig a várható költségeket is ki tudják számolni. Ezen felül tetőfedőink számára bevezettük a piac legszofisztikáltabb hűségprogramját. Legvégül elmondhatjuk, hogy kínálatunk több új, a skandináv piacok igényeihez szabott termékkel és színnel bővült.


Mi várható 2016-ban?

Úgy gondoljuk, a java még csak most következik!