GERARD
Klasszikus

A kifinomult innovációt a régi világ varázsával egyesítő GERARD Klasszikus profilt olyan otthonokhoz terveztük, melyeknek merészebb, markánsabb megjelenésű tetőre van szüksége.

GERARD
Diamant

Amelyet az ember által ismert egyik legkeményebb és legtartósabb anyag, a gyémánt ihletett. 10%-kal rövidebb tetőfedési idő és 10%-kal kevesebb költség.

GERARD
Hódfarkú

IDŐTÁLLÓ ÉS ELEGÁNS – A GERARD HÓDFARKÚ HULLÁMOS PROFILJÁHOZ A MEDITERRÁN TERÜLETEK HAGYOMÁNYOS TERRAKOTTA CSEREPEI ADTÁK AZ IHLETET.

GERARD
Milano

A GERARD Milano profil letisztult, klasszikus megjelenését a hagyományos római cserepek ihlették. Időtlen profilja markáns stílust kölcsönöz, különösen a meredek hajlásszögű tetőknek.

GERARD
Fazsindely

A GERARD Fazsindely cserepek az igazi fából készült zsindelytető kinézetét és érzetét keltik, de a 21. század elvárásainak megfelelően a GERARD legkorszerűbb technológiájának minden előnyével rendelkeznek.

GERARD
Zsindely

A modern és a tradícionálisabb építészeti stílushoz egyaránt illő GERARD Zsindely határozott karaktere egyedülálló stílust kölcsönöz tetőjének.

GERARD
Alpin

AZ ÚJ GERARD TETŐPROFIL, AMELYET AZ ALPOK TERMÉSZETES KŐPALA TETŐI INSPIRÁLTAK. A GERARD ALPIN EGYEDÜLÁLLÓ KOMBINÁCIÓJA A TERMÉSZETES ÉS ESZTÉTIKUS MEGJELENÉSNEK ÉS AZ ACÉL RENDKÍVÜLI ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGÉNEK ÉS ELNYŰHETETLEN EREJÉNEK.

tetőfedés

GERARD TARTOZÉKOK

Az én házam, az én váram.

Technológia

Tudjon meg többet arról, hogy miért egyedülálló a GERARD!

Tetőfelújítás?

A legjobb megoldás a Gerard tetőfedés!

Minden, amit tudni akart a tetőfelújításról, de félt megkérdezni.

AZ ÖN TETŐFEDŐ SZAKÉRTŐJE

Szeretne többet megtudni? Kérdezze Mr. G-t! Jó szórakozást!

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó sütiket is használ. Ha folytatja a weboldal használatát, hozzájárul a sütik használatához.