A kifinomult innovációt a régi világ varázsával egyesítő GERARD Klasszikus profilt olyan otthonokhoz terveztük, melyeknek merészebb, markánsabb megjelenésű tetőre van szüksége.

Amelyet az ember által ismert egyik legkeményebb és legtartósabb anyag, a gyémánt ihletett. 10%-kal rövidebb tetőfedési idő és 10%-kal kevesebb költség.

Időtálló és elegáns – a GERARD Hódfarkú hullámos profiljához a mediterrán területek hagyományos terrakotta cserepei adták az ihletet.

A GERARD Milano profil letisztult, klasszikus megjelenését a hagyományos római cserepek ihlették. Időtlen profilja markáns stílust kölcsönöz, különösen a meredek hajlásszögű tetőknek.

A GERARD Fazsindely cserepek az igazi fából készült zsindelytető kinézetét és érzetét keltik, de a 21. század elvárásainak megfelelően a GERARD legkorszerűbb technológiájának minden előnyével rendelkeznek.

A modern és a tradícionálisabb építészeti stílushoz egyaránt illő GERARD Zsindely határozott karaktere egyedülálló stílust kölcsönöz tetőjének.

AZ ÚJ GERARD TETŐPROFIL, AMELYET AZ ALPIN TERMÉSZETES KŐPALA TETŐI INSPIRÁLTAK. A GERARD ALPIN EGYEDÜLÁLLÓ KOMBINÁCIÓJA A TERMÉSZETES ÉS ESZTÉTIKUS MEGJELENÉSNEK ÉS AZ ACÉL RENDKÍVÜLI ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGÉNEK ÉS ELNYŰHETETLEN EREJÉNEK.

tetőfedés

GERARD TARTOZÉKOK

Az én házam, az én váram.

Technológia

Tudjon meg többet arról, hogy miért egyedülálló a GERARD!

a legjobb megoldás a következőhöz:

Tetőfelújítás

Minden, amit tudni akart a tetőfelújításról, de félt megkérdezni.

AZ ÖN TETŐFEDŐ SZAKÉRTŐJE

Szeretne többet megtudni? Kérdezze Mr. G-t! Jó szórakozást!

Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére.

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó sütiket is használ. Ha folytatja a weboldal használatát, hozzájárul a sütik használatához.