Hívjon minket: +36 30 334 1895 E-mail: office@gerardroofs.eu
A GERARD MILANO tető otthonának régi Itáliát idéző klasszikus, elegáns megjelenést biztosít. Ha megrendeli a MILANO alábbi 4 színének bármelyikét március 17-ig, akkor 20% kedvezményt kap.
A GERARD tető 5 kontinensen bizonyította lenyűgöző ellenálló-képességét, legyen szó 180 km/órás hurrikánról, alpesi hóról, magyar jégről, vagy távol-keleti földrengésről. Több info
Tetőfelújítás esetén a könnyű súly miatt is nehéz lesz a GERARD-nál jobb megoldást találni, nézze meg miért! Az elfogulatlan információ kedvéért böngésszen a neten, és kérje ki a tetőfedője tanácsát is.
Tető egy életre: 8 pontos rögzítése, anyaga és gyártási technológiája egyedülálló tulajdonságokkal ruházza fel ezt a tetőt, így az 50 év garanciát könnyedén vállalja az egész Európát várpalotai gyárából ellátó gyártó. Kíváncsi a részletekre?
Szereti a különlegeset és kedveli, ha a házát megcsodálják, mert kiemelkedik az utcaképből? Sok GERARD tetőtulajdonos a szomszéd utcákban szemelte ki a terméket, és szeretett bele a látványba. Kattintson az egyedi szín- és formaválasztékra!
A GERARD tetőcsalád élete egyik legjobb döntése lehet, ha saját és gyermekei jövőjébe fektet be.
A tavaszi akció keretében a MILANO tető alábbi négy színére 2016. március 17-ig történő megrendelés esetén 20% kedvezményt biztosítunk az árból!
This website uses cookies, both its own and from third parties. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used.